Amanda: Anna

Hejsan!
Nu är jag med Anna. Hon kom hit typ 18.00 och nu har vi fotat, vattendroppar som är det typ ända jag fotar nuförtiden...:P
Sen har vi tagit lite kort på fotobooth... det blev ju gaaaaaaaaanska fina bilder... Sen gjorde jag ett collage av bilderna. Nu ska vi gå hem till Anna. Får se vad vi ska göra där...
Hejdååå!
/A&A

Amanda:

HejhejPådejdej!
idag har jag haft fullt upp. Jag och Moa har fotat gärnet imorse, med ny systemkamera och glatt humör kom
jag till Moa 10. Kl. 11 for jag till vitbergsbacken med Christoffer Segestetd. Det var inte mycket folk där, eller dom flesta satt inne.. Så det var aldrig kö i liften och man var alltid själv i skogsspåren och i pisten var det kanske 4-5 personer. Det är det positiva med att det är 15-... Sen finns det ju också negativa saker... Som att man håller på att frysa ihjäl om ansiktet, tårna och fingrarna!
Nu har jag typ just kommit hem och jag håller på att tina upp här i soffan.
Det var min dag ganska kortfattat. Nu ska jag släppa ut Lakriz så att han får göra sina behov..:)
Tack å hej, Leverpastej.





/A


JAG ÄR NOG DEN LYCKLIGASTE I HELA UNIVERSUM JUST NU!

Jag, Moa Marklund, har äntligen köpt det jag har velat ha mest av allt i hela mitt liv just nu. Jag är så lycklig!!!!! Nikon D300 är namnet på min underbara kamera. Nu kan jag och Amanda äntligen gå omkring med varsin systemkamera och göra det vi älskar! WIHO. Hon är i Övik nu, men när hon kommer hem så kommer vi, grannarnaa, fota jättteeemycket!!
Här kommer lite bilder från senaste dygnet. Och alla bilder är tagna med min nya kamera, Nikon D300. Jag är så nöjd över den! (De små bilderna går att klicka upp om ni vill, och som vanligt så tycker jag att 'blogg,se' förstör kvalitén på alla bilder). 

Ha en fortsatt bra annandag jul! /MOA
  
 
  
 
   
 
  
Phu, nu orkar jag inte lägga in mera bilder. Ni får fler bilder någon annan vacker dag!


God Jul!

Hej, Igår var det julafton. Sorry att jag inte kunde skriva vi skulle fixa alltmöjligt här hemma, pepparkakshuset skulle bli klart, vi skulle baka två kakor och much more...
Vi var hos min kusin och min morbror och Åsa. Vi hade en riktigt god jul middag med köttbullar, skinka, potatis, egg med räkor, janssons frestelse mm...haha jag trodde jag skulle äta ihjäl mej!XD
Sen var det dax att öppna paket. Jag fick örhängen, ett målar kit med oljefärger, en film och en morgonrock som jag har på mej nu! Det var mer också men det kommer jag inte ihåg just nu..:)
Mamma fick en tunika av mej och pappa fick en chocklad ask och ett par slalomglasögon. Johan fick harry potter 6 som vi kanske ska se idag!
Julen blev väldigt lyckad om jag säger så.
Och nu är det ju snart midsommar, Bara 6 månader kvar... Hahah
God Jul på er nu ska jagfortsätta mysa i min nya morgonrock.. hahaa
GOD JUL
/A

GOD JUL, MERRY CHRISTMAS, FELIZ NAVIDAD!

Nu är det alltså julafton. Jag är riktigt förväntansfull inför dagen! Det kommer att bli riktigt roligt! Imorse fick jag ett minneskort till min kamera för mitt är lite trasigt, pengar och en film. Filmen fick jag tillsammans med min lillebror, det var sunes jul. Haha! Den är så rolig!
Alldeles strax ska vi till mormor och då börjar allt julfirande. Hoppas alla får en jätterolig julafton. Vi hörs imorgon! God jul.

Jul jul, strålande jul!

Nu ska jag gå och sova så att det bli julafton! Shiit, kan fortfarande inte fatta hur fort allting går, det är julafton redan imorgon!! Är inte så säker på att jag kommer att kunna somna så lätt ikväll. Så har det varit varje jul. Man är lite pirrig för att det ska bli roligt nästa dag och så kan man inte sova. Hihi, jag borde kanske växa ifrån det nu men det går bara inte;)

Ikväll har Amanda med familj varit hos oss och ätit julbord och juligt godis och fika. Vi bytta julklappar med varandra. Jag fick örhängen, riktigt fina.

Sov gott! God jul! Vi hörs imorgon tror jag. Men om vi inte gör det så önskar jag er en riktigt god jul!!!!!!
/MOA


23/12-09

Hejsan, Idag har vi har vi haft "stora jul-baket"! Vi har bakat kladdkaka, sockerkaka, pepparkaks hus, marsipan godisar och massor med vanliga pepparkakor.
Som sagt har hela familjen varit med och bakat. Jul stämningen är verkligen på topp!
Igår fick vi reda på att Lakriz är sjuk.. Han har fått vattensvans, eller retriver svans men det är ingen fara det kommer att gå över på ett par dagar.
Nu ska vi till Moas familj och äta middag och dom ska få våra jul klappar som vi har köpt!
Hejdå! Nu är det lite bråttom!;)

Amanda: Äntligen snö

Hejsan alla!
Imorse var jag och johan ute med Lakriz och nu när det äntligen har kommit snö så var det inte lite heller, så Lakriz fick det lite jobbigt. Snön gå upp till halsen på honom och han är ju helt galen i snö så han har sprungit omkring och härjat...XD
Sen vart jag och Johan jätte trötta, kalla och snöiga så vi gick in och såg en film, åt lunch och nu har jag spelat lite kort med pappa. Han jobbar hemma idag så det blev inte så lång stund.. Men jag hann spöa honom i vänd tia:)!
Nu for just mamma och skulle handla och när hon kommer hem från jul-handlingen ska vi baka en pepparkaks hus, lite sen men bättre sent än aldrig;).
Kommer inte på nått mer att säga nu så Hejdå!


Sov så gott♥

/A

Amanda:

Godmorgon. Nu har jag vaknat och jag ska nog slå på tv:n en stund. Det är bara jag och johan som har vaknat och det är ganska tyst och det är mysigt.
Idag ska som sagt hela familjen till Familjen Segerstedt(tror det stavas så:P).
Igår kväll såg jag Mamma, Pappa, Johan och Lakriz på Robinsson. Det går ju inte så bra för lag Agwe...
Dom är bara tre nu efter att Sofia blev utröstad... Jag tycker att det borde bli en sammanslagning snart...:)
Nu vill Johan ha datorn! Hejdååååååå



Älskar dej<3<3

/A

Amanda:

Hejsan gott folk!
Nu har jag varit med Moa och fotat det blev bara en snabbis för hon skulle till sina kusiner eller vad det var..:)
Jag tänkte lägga ut några stycken. (P.s. Dom flesta har Moa tagit för vi bytte kamera):P.
Imorrn är hela familjen bortbjudna på "Lilla Julafton" Hos några kompisar:D.
Lääääängtar!! Vi ska äta middag där och sen vet jag inte riktigt, men vi ska nog äta lite sötsaker och ge varandra julklappar osv. Åh jag vill bara ta en fjärkontrol och spola fram tiden!!
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra... Är super duper mega trött.. Justja jag ska ju äta middag!
hahaojj;D Måste nog gå nu SES!

/A

Amanda: träning idag:D

Hejhejhej!
Nu är det ääääntligen loov! Nu ska jag ta igen all förlorad sömn och långa sovmornar:D
Imorse så var jag på stan med Pappa och Johan, men det blev bara en snabbis.. vi köpte massor med julklappar
och nu har jag kommit långt in på julklapps lista bara typ en sak kvar: Pappas julklapp:P
Snart kl. 3 ska jag på träning i tältet:D Min skjuts (Moa) Ska inte på träningen så jag måst fixa så antingen mamma eller pappa kan skjutsa mej..:P För jag orkar inte cykla...:)
Efter träningen ska jag och Moa fota lite vinter bilder kanske jag lägger in några i eftermiddag:P.
Nu ska jag gå ut med Lakriz och pappa, så BYEBYE♥







/A

Amanda: Slappaar...:)

Hola Amigos idag har jag och Linnea v stått i cafeterian. Det var faktist roligare än var jag trodde...:) Så det här blev en lyckad dag.
Vi hade ganska mycker att göra och när vi inte hade det lyssnade vi på musik, pratade, diskade eller nått annat..:)
Tisdag är också en ganska tråkig dag så det var bra att vi fick så idag plus att vi fick sluta kl.2! :D

Efter skolan var jag med Linnea så det har varit en hel dag med henne, riktigt skojsigt:D<3
Ikväll ska jag bara slappa, titta på tv och sedan sovaaaaa....Zzzzzzz
Ända dagen på veckan som jag är ledig förutom på fredag men det räknar jag som helg:P
Nu har jag inget mer som jag och min lilla hjärna kommer på... hejDååå



pappa den klumpedunsenXD
gissa vem som fick hjälpa honom ur och upp??:P



Men oftast står han på benen:)<3

/A♥

MOOA: PARTY

Igår var jag på födelsedagsparty hos Amanda. Det var jättekul! Först åt vi tacos sen var vi faktiskt och bowlade, det var väldigt längesen jag gjorde det. Jag vann över alla! Haha. Sen for vi hem till Amanda och där fikade vi och sen körde vi lite tokiga lekar. Vi körde den här leken när man ska doppa huvudet i vatten och försöka bita upp äpplet och sedan doppa huvudet i mjöl för att hitta en sockerbit. Haha, det var riktigt roligt men väldigt eckligt..!;) Mitt lag vann! Sen skulle vi stoppa på så många bilar i ansiktet som möjligt. Jag stoppade på ALLA, jag vann! Men Linnea var 1 bil ifrån att vinna så man kan säga att hon också vann, haha. Kvällen slutade vid 10 med ett kladdigt ansikte, tre vinster och med en glad min! Hihi. Grattis i efterskott Amanda och tack för att jag fick komma på kalaset!:D

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag ska försöka klura ut vad jag ska köpa till alla i julklapp. Kommer jag på något ska jag kanske på stan. Vad ska ni göra idag/idag? Kommentera gärna.

Någon mer än jag som ääälskar björnbröder och låtarna som spelas i filmen:]?
Jag sitter och lyssnar på låtarna just nu, dem är ju underbara, hihi.

Det snöar ute och på marken ligger ett tjockt lager snö som jag hoppas stannar kvar hela julen. Ingen jul utan snö, eller hur? Nu ska jag inte sitta och slöa här mera, hejdå!
/MOA


Moa: Kortfattat

Nu ska jag skynda mig och skriva ett kortfattat inlägg eftersom att jag har bråttom till TV:n, jag ser oskyldigt dömt. Men det är ju bättre att jag skriver ett kortfattat inlägg än inget, eller hur :D??
Idag har det varit en riktigt rolig dag på skolan. Vi:
-Bakade pepparkakor på HK:n. Det var jättemysigt och jul! Och jag fick julstämning!
-Efter HK:n var jag och Hanna inne i en 6:a och berättade vad man gör på kamratombud eftersom att dom ska välja kamratombud till deras klass nu.
-Efter det så hade vi hål och då spelade massor av trevligt folk från klassen kort i cafeterian.
-Gympan var nog den roligaste gympalektionen på länge. Vi hade trampett. Jag brukar inte gilla trampett men idag var det jäääätteroligt!

Efter skolan for jag hem och sedan fort, fikade lite och cyklade till träningen. Träningen var rolig!

Aahh, nu missar jag massor av oskyldigt dömt, måste gå! Ha det bra. Hejdå. /Moa

Amanda: träning:)

Heejsan idag har jag varit på skolan ochgjort inget speciellt, men ikväll blir det träning! Eller ikväll och ikväll det är klockan 5:).
Moa ska komma hit 20-15 i och då ska vi cykla iväg! Är jätte taggad! Vi ska ha fotboll och styrka.
I måndags hade vi också träning men då fick jag migrän på gympan så jag mådde inte bra den dagen, resultat: Ingen träning...:( Så idag är jag väldigt taggad för jag har inte tränat sen i söndags..:S
Har typ inget mer att skriva, Har varit ute med Lakriz och kastat boll som han har sprungit som en galning.XD
Hoppas han är trött nu;).
Nu är det 22 dagar kvar till julafton!! :D Guuuuud vad jag länktar jag har redan börjat julpynta:) eller Advents pynta:D
nån mer som har det?:P
Hejdååå nu kommer snart Moa:)


Lucia tåg;) Ganska gulligtXD

/A

RSS 2.0