I AM BACK

Here I am. Har som nog alla har märkt inte skrivit på läääänge. Skolan tar liksom över nu för tiden, haha.
Ikväll är det en speciell kväll, har längtat efter denna kväll i typ en månad nu. DET ÄR PAAN! För ni som inte vet vad det är så är det ett disco på Efyran som är skiiiiitaskoj. För er som aldrig har varit där säger jag bara en sak, FAR DIT!!

Nu måste jag gå. Ska fixa mig, med fixa mig menar jag att duscha, torka håret, sminka mig, äta osv. Ha en bra kväll. Förrästen, grattis i förskott AAMANDAA!
Heejdåå. /MOA

Hehe, snygg eller.....? Hehee...

Amanda: Nedräkning...5..4..3..2..1..0!

Heej, Jag har tyvär inte skrivit på länge jag har haft fullt ypp med skolan, kompisar, träningar men i veckan är det en sak till som kommer hända.. imorrn kommer jag att var 13 år!
Haha, jag håller på att länkta ihjäl mej! Till skillnad från Linnea som sa att hon inte länktar till sin födelsedag längre..?:S
Aja.. Jag länktar jätte mycket i alla fall. Ikväll har Johan kalas(Tvillingbrodern). Han är på boda borg med alla hans kompisar som han har bjudit.
Nu sitter jag och chattar med moa och kollar mail m.m. Ikväll ska jag se idol, Hejar på Tove, Erik och Mariett!

Hejdåå♥






/A

Amanda:

Heej!
I fredags for mamma till stockholm. Hon har varit på nån kurs.. Men hon kommer i alla fall hem idag.
Idag kommer det också bli en träningsdag. Kl.1 så kommer jag att ha fotbolls träning i tältet med -95:orna.
Den slutar 2 och halv 3 så har jag badminton så det kommer bli ganska stressigt, fika en macka i bilen osv.
Badmintonen slutar 4 och då ska jag hem och äta middag, läsa Ljudet Av Ditt Hjärta och träffa mamma!
Nu sitter jag och lyssnar på musik på spotify och busar lite med Lakriz:D. Hejdååå!







Amanda: SO...

Hejsan, Imorse, kl 5.30 for pappa till USA för att jobba, han jobbar på Ascom och han rese ganska mycket så jag är ganska van... Han kommer hem på torsdag mitt på dan nästa vecka.
Idag har vi haft den sämsta dan på skolan, Fredag..
Det tråkigaste idag var nog den sista lektionen, vi hade So, Men det var ingen vanlig SO. Vi skulle prata om mobbing, trobbing(fråga mej inte vad det är), diskriminering, trackaserier och kränkande behandling...
Det är inte så att jag inte bryr mej men en timme och 10 minuter?! Man blir inte lite trött på att bara sitta där på sin stol och diskutera om vad som är kränkande...!
Men nu är det i alla fall helg och jag ska bara slappa hela helgen! Njaa.. inte riktigt, Har fobolls träning på söndag i tältet med -95:orna. Det ska bli kul, men det är bara så himla kallt där inne man fryser typ sönder lungerna på insidan..
Nu har jag äntligen fått tillbaka min bok från rebecca: Ljudet av ditt hjärta.
Jag hade lånat ut den till linnea och så hade hon läst den och sen lånat ut den till rebecca utan att fråga mej! Sen fick jag tillbaka den ett år senare(inte fullt så länge..)! Plus att den är ganska söndrig nu...
Nu ska jag i alla fall ta och läsa den! ÄNTLIGEN!
HEJDÅ EVERYBODYYY/ AMANDA


Länktaaaaaaaaaaaaar till juuuuuuuuul<3



Mellemiii

Hej alla! Idag har jag varit med Melinda, Vi har varit hos hennes nya häst Sunny. Vi har matat henne, gett henne vatten, borstat, borstat ännu mer osv..:)
Vi har också ätit mat och kollat på melles facebook som hon skaffade nyss:).
Men nu ska jag åka hem med Melles syster Jenny.
Hejdåå

P.S Hinner inte lägga ut nån bild!! :D
Seees!


/AMANDA♥

I HOPE YOU LIKE IT! /MOA

Eftersom att det varken är sommar eller höst längre så tänkte jag att det var dags att göra en ny design. Men jag hade inga nya bilder på Amanda och jag just nu så jag tog några gamla vinter bilder från fjällen och en snöflingabakgrund så fick jag en riktigt vintrig design. Vad tycks?
Vi kommer att ta nya bilder på oss snart som vi kommer att göra en design av sen, men den här får vara här tills vidare. I hope you like it!  (<Klicka upp om du vill)

Nu ska jag gå och byta om, har träning klockan 8. Idag är det innebandy som gäller, wohooo så skoj! /MOA


Soorryy, längesen jag skrev, ajaj Moa!!!

Måndag igen. Åh, var det typ inte nyss fredag? Men veckorna brukar ju tack och lov flyga förbi så snart är det jullov! Aaah, asså gud vad jag längtar. Tänk om bara 45 dagar är det julafton! Längtar lika mycket efter julafton som efter jullovet. Jag längtar efter julstämningen, skyltsöndagen, julpyntet, julkalendern, advent och.. Ja, asså jag längtar efter allt som har med julen att göra!
Idag på skolan pratade min klass om att sälja på skyltsöndagen, vi ska nog göra det. Det kommer att bli kul! Det är bara 20 dagar kvar till skyltsöndagen, yesss.

Slog just på en jullåt på spotify men jag slog direkt av den för då började jag längta alldeles för mycket! Fick till och med lite ont i magen för att jag fick så mycket längtan i mig, haha!

Vi hörs! /Moa

Detta inlägg är redan så juligt så då passar jag på att göra det ännu juligare med ett par julbilder från förra julen:


JUUUUUL FOR LIFE<3

HejAlla:)

Hejsan, ojojoj nu har jag typ inte skrivit på typ hundra år, har inte haft tid osv. Men jag har i alla fall firat fars dag med hela stora kära familjen.
Dagen innan det, alltså på lördag, var jag med Linnea V och vi såg en film på kvällen, Barnhemmet en skräckfilm... Huuh den var jätte läskig..:O
Tur att jag inte var ensam utan med Linnea plus hennes lilla syster och hennes kompis. Sen sov jag över där och på morgonen hade vi träning, eller det var kanske inte morgon för er men för mej kändes det som om klockan var typ 9 när den var 1...:) Senctränade vi i tältet till 2, Hade badminton halv 3. Sen klockan 4 var jag helt slut...
Ville typ gå och lägga mej, men det gjorde jag inte, utan firade istället pappa. Han fick inga paket men tulpaner, kort, tårta och en mysig middag med familjen!
Idag har det varit en vanlig skoldag, och allt var likadant som när jag for hem i fredags..:P
Nu ska jag gå och träna spanska läxa det är typ ett test imorrn och vi måste plugga så vi kan typ siffror 1-39, hälsningsfraser, frågeord, klockan, kläder osv...:S Det blir inte kul...
Men ikväll kl.8 har vi i alla fall träning på brännan, Vi ska spela innebandy! DET ÄR JÄTTE KUL!

Hejdå ha det bäst!:P


Fotbollsprooofs<3<3

Amanda: Tröööööött...

Hejsan igår var det ju halloweenfest här hemma och Moa med co var här hela nattenXD, Nej men till 20 över tolv så jag somnade inte förrän typ 1.. Imorse vaknade jag typ 10 i elva så jag är ganska utsövd men imorrn kommer det inte gå bra när jag ska upp 7..:S Idag är det ju den första november, så kan jag börja räkna ner till min födelsedag den 28 november!:D hehe lite tidigt men;)
Nu ska jag äta lunch. Hare bra. Hejdååååå/ AMANDA
Halloweeen för länge sen:)

RSS 2.0