Amanda och MoseeeeesXD

Hejsaaan:) Nu sitter Amanda och moses(moa) här vid LG-datorn. Moses har ätit middag hos Amanda, Moses och Amanda har gått bus eller godis, Moses och Amanda har lurat lättlurade killar, Moses och Amanda har ätit godis, Moses och Amanda har dansat och gjort teater med Moses lillebror Erik, Moses och Amanda har druckit läsk så det bara sprutar rapar ur munnen. Det var Moses och Amandas kväll.
Vi är väldigt snygga just nu. Toperat hår, Massor med smink(sen bus elr godis) och jäääääättesnygga kläder. Snart ska Moses med familj gå hem till sej, huset bredvid vetu. Sov gött och dröm sött.
Kraaamar från Mosess och Amandaa.♥


Moses och Amanda för länge sedan.


Vi var show-människor redan då, Jag moses, min bror och Jag Amandaa.


En fin tavla, Mycket stolta över denna.


Jag Moses, Jag Amanda och brodern(Amandas)


↑Moses, Moses vän.
↓Amanda, Amandas broder.

TJOHOO / AMANDA OCH MOA

Nu är våra magar mätta. Jag(moa) har bakat bullar hela förmiddagen som amanda kom och fikade med mig. Vi åt två bullar(en vanilj och en kanel) var och två kakor. Bullarna vart riktigt goda!
Nu har tar amanda kort och jag skriver här på bloggen. Från högtalarna spelas musik från spotify.
Här kommer ett normalt(?)collage från i måndags:

Lägg märke till mannen i bakrunden och flickans snygga kläder!!!!!
Hehe.

Godnatt, höll jag på att säga. Hihi. Hejdå!!:)


Moa: Kommer inte på någon rubrik!

Idag är det första dagen på lovet. Jag vaknade riktigt tidigt första lovdagen då man egentligen ska sova ut men det var faktiskt skönt. Där jag vaknade la jag mig och lästa i en bok jag fick i lördags, Tillsammans 2. Den är riktigt bra. Jag har började läsa idag och har redan kommit in iden!

Idag ska jag vara med AmandaW. Vi ska väl hitta göra det vanliga, ta kort!! Hahah;). Sen ikväll ska Joffe, Sofia, Amanda, Mette, Linnea och jag på Boda Boo och bli skrämda. De säger att det är läskigast på kvällen så jag hoppas att vi blir skrämda många gånger.

GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN AMANDA! :D

Nu ska jag gå och göra mig klar för dagen. Hejdå. /Moooooa


^ Den där skulle sitta fint i mina händer (A) <3


Amanda:

Hejsan idag är jag hemma själv, mamma är på jobbet och det är pappa också och brodern är på nån hockey camp.
Jag sitter och tittar på en film och jag ska kanske vara med moa idag:)
HEJDÅÅÅ/amandaa
P.S. Gissa vem som har namsdag idaaag?? :D

Moa:Bilder som väcker fina minnen.

Här kommer massor av bilder på mig och Amanda som är superdupervackra! Detta är värt att kommentera!!











Haha, vi har alltid varit riktigt spexare;)
FÖRALLTID SUPERGRANNARNAA♥


Dettta är värt att kommentera!!!!

Amanda: Hockey

Hejsan! Idag har jag varit på hockey, skellefteå - modo. Jag åkte med Linnea och Linnea till hockeyn och vi träffade Elin Elina där och sen efter ett tag kom Linnea, Klara och Viktoria dit. Vi stog på ståplats typ längst ner till höger och alldelens längst fram. I första perioden blev det 1-0 av Anders söderberg och han gjorde också ett till mål i andra perioden och i tredje perioden så gjorde Pierre-eduard Bellmare ett tredje målet i tom kasse! Så slutresultatet blev 3-0! Heja AIK!!
Nu sitter jag vid datorn och snart ska jag typ kvälls fika och sen ska jag gå och sova, jag är jätte slut...!
Heeeeeejdåå/AMANDA
Lakriz tass<3

Amanda: Hemmaaa

Heej idag kommer mamma och pappa hem! Det ska bli jätte kul att träffa dom igen och Lakriz kommer bli helt gaalenXD
Fasst det är ju ganska dåligt väder här hemma mamma kommer nog tycka att det är jäääätte kallt...:)
Nu ska ajg ta lite fika hejdåå/ AMANDAAAA


Våra snygga overheead;) Moa gjorde ett bra jobb!

Amanda:

Hejsan, idag har moa gjort en jätte gulllig desine till bloggen för vi har haft lite besvär med att den inte har synts...:s
Idag har vi haft två jätte roliga ämnen, Musik och Slöjd. Och dessutom slutade vi 20 i 2! :):)
Efter skolan slappde jag fr jag är jätte trött och jag är fortfarande lite sjuk.
Nyss åt jag en super middag! Tacos!! :D Pappa ringde och dom ssa att dom hade varit och spelat vollyboll på stranden och nu skulle dom äta middag på en resturang och med en jätte stor efterätt... Ohhhhh vad jag är så aviiiiiiiiis!
Nu sitter jag med brodern i soffan och tittar på tv, det är nog inte lika skönt som att vara i turkiet, men det räcker för mej:)
Heeeeeeejdåå//A

Moa: Världens gulligaste.

Hihi, vart det inte världens gulligaste design? Det tycker då jag. Gulliga bilder på oss med en babyrosa bakrund.
Nu har vi iallafall en design, tack och lov. Kommentera gärna vad ni tycker om den!!
Hejdå. /MOA :D


(klicka upp om du har lust :D)

Moa: Förlåt..

Förlåt för otrolig dålig upptadering från min del, men ska man få bra betyg är det bäst att arbeta stenhårt med läxorna. Och vi har inte haft lite läxor heller... Är äntligen klart med allt förutom musiken men den ska inte lämnas in förän torsdagen efter lovet. Lovet börjar efter imorgon. Längtar otroligt mycket nu, ett lov passar verkligen bra in i mitt liv nu!

Våran disagn är ju som nu ser lite konstig, den är helt vit, har ingen aning om varför den har blivit så. Jag skyller på blogg.se!! Jag ska försöka fixa det där nu. Så ikväll kommer kanske en ny design.

Ikväll ska jag på min första konfaträff. Hoppas det blir roligt!

Kom igen nu alla som läser denna blogg, kommentera mera är ni snälla!:D
Hejdå. /Moa


En fin bild som Amanda har tagit!<3



Amanda:

Hejsan idag har vi haft Läs, svenska, engelska, bild, matte och lunch. Efter skolan for jag till linnea V och var där till 20 över 6. Sen for jag hem och hjälpte sofia och karin att göra klart maten.
Sen åt vi en väldigt god middag och sen effterätt sen vart jag jätte trött och satte mej vid datorn.
Nu ska jag gå och se tv.
HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅ/amanda

Amanda: boooorniiiing

Hejsan alla, Idag är det 4:e dan jag är sjuk och jag är helt och hållet uttråkad! det finns inget att göra förutom att se film, se tv, dator, äta sova, se film, se tv, äta, sova... Men jag hoppas att jag kan gå på skolan imorrn, om jag kan prata då..:s
Jag har inte så mycket att skriva om för det har inte hänt så mycket dom senaste dagarna förutom att jag har sett alla filmer vi har i hela huset typ!!XD
Men nu ska jag gå hejdåå//AMANDAAAAAAAAA





Bilder från min kamera:)

Amanda: sjuuuuuk igen...

Hej, förlåt att jag inte har skrivit men jag har varit så sjuk att jag inte orkat resa på mej... Jag har haft 39grader och jag har inte kunnat prata...:(
Men nu är det lite bättre... eller jag har just vaknat och jag har inte kolla feber men jag kan i alla fall röra på mej;)
Mina föräldrar har farit till turkiet och ska vara där till på fredag och jag och johan är hemma, men Karin en kompis till mina föräldrar.
Nu ska jag se om jag kanske kan äta lite yogurt och en mandarin och så ska jag sätta mej framför tv:n;)
Hejdååååå/AMANDAA

 


Moa: LÄXOR!

Hej, har inte skrivit på ett tag nu. Jag hinner verkligen inte för jag har 1000606060898 st olika läxor. Fysikprov, matteprov, mvg uppgift i so, spanska glosor, spanska meningar, engelska glosor, engelska texter, svenska glosor och musik uppgift. Säger bara en sak: JOBBIGT!
Men nu är det ju snart lov så jag kommer att få vila snart och det blir skönt.

Idag gjorde jag bort matteprovet. Det gick varken bra eller dåligt, jag vet inte riktigt. Men det får jag ju se när jag får igen provet. Det kommer att bli spännande, hoppas såklart på det bästa!

Nu ska jag sova höll jag på att säga, hah! Nä, jag ska plugga lite till och äta middag. Vi hörs någon dag, när jag har tid. BYEBYE!

Åh,  där var det sommarlov och man kunde bara ta det lungt. Chilla i solen vid polen, haha!;)
(Mycket vacker bild.. Hehe:]:]!)


Amanda:

Hejsan idag var det onsdag och vi slutade 15.00, jag hade trumpet imorse på läset, sen hade vi svenska och idrott och efter lunchen hade vi engelska och sen, mitt favorit ämne typ, bild!:D Vi skulle rita av skor... det gick iiiinte så bra..XD
Efter ritningen hade vi 40 min hål... och sen matte. Nu ska jag ta twilight och läsa.
SeesSeen!/ amandaaaa❤

Stark mus eller lätt elefant? Vet inte vad som är rimligast...:):)

Fisk eller Zebra??:o


Amanda: Skooolan

Åhh gud va jag är trött vill inte gå till solan men snart ska jag cykla iväg till skolan iallafall och det är bra att vi har kort daaaaag!
Vi har först läs SO och sen matte och sen slutar vi, jag ska nog vara med nån kompis idag..:)
Hejdååå/amanadaaa❤

Amanda: Sorry..

Hejsan har inte kunnat lägga ut nått för jag har haft fullt upp, i lördags hade vi fotbolls avslutning, vi tränade först spinning på Friskvårdskompaniet och det var jätteeeeee jobbigt, usch jag höll på att döö! Men sen fick vi basta och bubbelbada. Vi åt och se for vi på hockey och som ni kanske redan vet, så vann Aik med 3-2 mot HV 71! Och medans hela vårat fotbollslag stod i klacken... så satt Moa och slöade i sin stol på andra sidan!
Igår for hela familjen upp på vitberget för vi skulle äta lunch där och lakriz vart som toookig! Han nosade överallt och det var ganska jobbigt..
Imorse hade vi svenska, idrott och engelska sådär kul, efter lunch hade vi spanska och sen NO och sen slutade vi.
Efter skolan var jag med Elin och Linnea, och vi hade jätte kul, satt mest och fikaXD för Elin skulle fara ganska fort... Så sen var det bara jag och linnea kvar och vi satte oss vi datorn hon skulle visa nåra grejor. Sen gick vi ut, men det blev inte så länge för hon skulle äta och då var jag tvungen att fara hem...
Nu har jag ätit och ska ta det lungt och slappa, har lite ont i huvet...:S Hoppas jag inte blir sjuk...!
Hare braa!/AMANDA

Moa: AIK

Igår gjorde jag inte så mycket på dagen men klockan 4 följde jag mamma, pappa och Erik på hockey. AIK vann med 3-2 mot HV71. Dom spelade mycket bra!!
Efter middagen for jag till AmandaH där var också FeliciaG. Vi pratade på Omegle.com, kollade på videoklipp, pratade och gick en promenad. Mycket trevligt!
Måste bara berätta om Omegle.com. Det är skitkul!! Man chattar med en främling. Och den främlingen kan komma från vilket land som hellst. Så jag har pratat med en från Kina, Indondesien, Indien, Sverige(helsingborg), Nederländerna osv. Det är kul! Men om man har otur får man prata med en knäppis men då är det bara att sluta prata med den. Och ett tips: -Ge inte ut din mailadress, man vet aldrig vad som kan hända då.
Men chattar man bara på äre skoj :D

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Vi får se.

Nu ska jag gå och borsta tänderna. Vi hörs. Hejdå. /Moa!


Amanda: TOOOOVEE!!!

Heeeej!
Åhguuud jag ser Idol och Tove är ju bääst!! :D
Rösta på Tove! Och på Reza;).
Jag har ätit godis och sett på idol chattat och nu ska jag snart göra mej iordning för jag är jätte trött efter veckan...
Pust... Imorrn har jag fotbolls avslutning och vi ska gå på hockey och äta plus att vi ska träna spinning på Friskvårdskompaniet. http://www.friskvardskompaniet.se/.
Hejdåå/amaaaandaa:):)
Ses alla imorrn❤❤

Amanda: Låååååååång daa...

Tjenare.
Idag hade vi den lääääängsta dan på hela veckan..! Åhh asså nån har nått imot vår klass! På fredag...tror dom att man är pigg då och orkar ha lektionen till 10 över 3??
Plus att sista lektionen är SO i en timma och tio minuter!!:o:o:o
Tur att man har en bra bok när man kommer hem! :D "När jag hör din röst"! <3<3
Så nu är jag ensam hemma och ska ta min bok och fika och sätta mej i soffan... Ahhh...:D:D
Hejjjdåå/
A
M
A
N
D
A

Moa: Basket, foto och film.

Idag har jag varit i skolan. Inget intressant att skriva om det! Bara att jag tycker att det var en ovanligt bra torsdag.
Ikväll har jag varit med Amanda. Vi har spelat basket, fotat och gjort film. Det vanliga. Men vi är ju så bra på det!;)
Amanda vann som vanligt på basket. Skit! Men ingen slog nog min roll som Kurt i filmen ''Idol''. Amanda kunde inte sluta skratta åt min replik med min härliga och kråkiga röst: ''JaAaAAaaG KooOOOOoooOOoommeEEer viiIiiInnnNNnnaAaa IdoooooOOOOoooOOOool 20009. JoOoo såÅååå äreeEEee bahHhhh!'' Mina fina min gav nog också mycket skratt. Kurt blev en riktigt flick idol och gick hem hos familjerna hemma i soforna. Hahah!! (Roligare än vad det låter att vara).

Imorgon är det fredag. WOHO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så härligt.
Hejdå. /MOA (KURT)

Amanda: Teknikskola:):)

Heej!
Idag hade vi glosförhör på spanskaorden jag skrev i ett tidigare inlägg. Jag hade alla rätt!! :D:D Jippee!
Sen efter skolan så tog jag fika och sen så cyklade jag till Linnea för vi skulle på teknikskola. Vi plockade upp den andra Linnea också och sen så for vi till kaplanskolan.
Där träffade vi Vickan och Elin som redan var där, eller Vickan kom med bilen just som vi låst cyklarna..:)
Sen så hade vi samling med den finske Tikkanen som säger P isället för B så det låter ganska kul..;D,
Sen så tränade vi på en massa dribblingar och finter som var lite repetition på förra året. Sen gick tiden fort och helt plötsligt var det typ slut...
Vickan for lite tidigare för hon skulle iväg nånstans så när vi kom till omklädningsrummet så hittade vi en jacka som Elin trodde var hennes så vi tog med den, och nu ligger den i säkert förvar i min påse i hallen.
Elin, Linnea och Linnea skulle på träning ungefär 6 så dom hade ganska brottom.
Jag har hjälpt mamma med maten nu och vi ska strax äta.
HEJDÅÅ/amaaanda

Moa:

Hejsan!
Mitt möte med Amanda idag blev väldigt kort, tråkigt värre! Men jag var lite stressad för Ellen stog och väntade på mig utanför matsalen. Men jag fick iallafall berätta att jag nu var frisk;)
Idag på skolan hade vi en kort dag. Svenska, matte, lunch och HK. Härligt med en lugn start för jag blir lätt trött. Kommer nog inte kunna vara ute och springa och röra mig på andra sätt på länge. Synd! Men tillslut ska jag få fara ut och röra på mig.

Tycker det är lite tråkigt att ni som läser denna vackra blogg inte slänger in kommentarer. Kom igen nu! KOMMENTERA :D

Nu ska jag äta glass, mums. Hejdå!! /Moa


Amanda:

Idag var Moa tillbaka på skolan!!(som hon har skrivit!) Det var jätte kul och det såg ut som hon var jätte lycklig!
Jag har idag inte haft nån lektion för jag och Agnes i 7a har varit på elevskyddsombuds kurs, det är nästan samma sak som kamratombud... Om ni vet vad det är x) Och vi var på den där kursen från 9-2!! :o:o
Sen hade vi en lektion och sen slutade vi.
Ikväll ska jag kanske fara och spela badminton på degerbyhallen med Anna:) hon har börjat badminton som jag kanske berättat och nu vill hon börjat i den högre gruppen den som jag började i förra gången. Det är lite svårt att förklara;)
Nu ska jag och lakriz gå ut på baksidan och jag ska lästa andra boken i twilight: "När jag hör din röst"!
HEJDÅ/Amanda
Bästa sporten i världen!!XD<3

Moa: I'M BACK!!!!!

Åh, äntligen är jag tillbaka i skolan!! Och jag fick en toppen start på skolan. En halv timmes fysik, se teater, äta lunch och sen sluta. Super-duperhärligt!
Teatern var jättebra. Den hette ''Se mig'' om jag kommer ihåg rätt. Det var ung hästen som spelade upp teatern.  Den handlade om hur ungdomar kan ha det hemma osv.

Ikväll hämtade jag och pappa Erik och mamma på sjukhuset. Dom hade fått svar på prov och det visade sig att vi har haft svininfluensan. Eller Erik har den och jag har haft den. Mamma och pappa har nog också haft den men en väldigt lätt version. Tänk er. Jag, Moa Marklund, var en av dom som fick svininfluensan. Lite små coolt eller hur??;)
Asså det är ju inget man vill ha men nu i efterhand känns det ju lite små coolt att jag fick den omtalade sjukan;) Det är något man kan berätta för barnen och barnbarnen. Haha!
( NI BEHÖVER INTE VARA RÄDDA FÖR MIG, JAG SMITTAR INTE MERA!!)

Nu ska jag se tv och äta viddruvor och mandariner. Mycket gott!!!

Hejdå. /MOA

Heheh............... Yes, I am happy!!



Amanda:

Hejsan min sista lektion idag var spanska som vi hade med våran spanska fröken Elisabet som är.. typ lite konstig:S
Hon vet typ aldrig vad vi har för läxa och hon, när vi började sa kan ni säga hej när vi typ hade tränat på det ett halv år...:S
Men nu har hon blivit mycket bättre och hon tar nästa i för hårt!:) Men man lär sig mycket mer! :D
Vi har fått massa ord i läxa till torsdag:
La ropa - kläderna
el suẻter -tröjan
la camisa - skjortan
la camiseta - T-skirten
la chaqueta - jackan
la gorra - kepsen
la blusa - blusen
la falda - kjolen
los pantalones - byxorna
los zapatos - skorna
el bolso - väskan
los vanqueros - jeans
Jag tycker det är svårt och jag är inte den bästa heller;)
Snart kl. 4 ska jag ha utväcklingsssamtal... Ohh pirrigt johan tvillingen är där nu:)
Slänger in två bilder:)
Nu sitter jag och dricker varm choklad och lyssnar på smooth criminal:)
seyaa!/AMANDA

Amanda: Måndag

Hejsan idag slutade vi direkt efter lunch och då for jag elin, linnea, linnea och issa hem till linnea G.
Vi spelade in en Eva och Adam film:) hihi det var skit skojj!
Sen åt jag mat hemma med mamma och johan, Jag har suttit vid dator och varit med lakriz.
Ser ni flickan?;)
Hejjdå!/AMANDA

MOA: SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖ


Som Amanda redan har skrivit så är det snö här i Skellefteå. Riktigt roligt tycker jag!! Nu vill jag har vinter och jul!! 
(Inte så bra bilder. Stresstog dom pågrund av glädje, kunde inte koncentrera mig liksom!) 

Amanda: SNÖÖÖ!

Nu har första snön kommit!! :D YEES!
Här hemma snöar det för fullt!! :D Typ 2 cm nu;)
Älskar snöö!<3 Nån fler som gör det? :)
Hejjdåå/AMANDA

Amanda: Om jag kunde drömma

HEEJ!
Idag så har jag nördat om jag kunde drömma! Den är jätte bra!
Jag kommit till kapitel 9... inte så långt, jag vill att den ALDRIG ska ta slut!! :D<3
Jag har också gått till granngården med hunden, och köpt tuggumi och hundben till Lakke:)
Nu sitter jag vid datorn och chattar med Moa, den första kontack jag haft med henne sen hon blev sjuk:(:(<3
Nu har vi haft sista träningen på fotboll och nu ska vi ha uppehåll:(:( Sen ska vi börja träna inne!:S
Nu ska jag nörda lite till ''Om jag kunde drömma!'':)<3<3<3<3<3 Ses// AMANDA

moa: BORING

Har inte blivit nå piggare idag vilket jag är skit arg på.... Har inget att göra. Sitter som vanligt i soffan och ser på något uruselt program och spelar spindelharpan. Försöker hitta på något att roa mig med men det går inte bra. Jag gick fram och tillbaka nyss i vårat vardagsrum och rullade tummarna! Så tråkigt har jag..
Imorgon har jag konfaträff men det kommer jag inte kunna fara på. Synd!

Nu ska jag fortsätta försöka roa mig, vi får se hur det går! Sämst gissar jag?

/Moa


jag lever!

Hej, hej. Jag lever! Jag har varit riktigt, riktigt sjuk, har aldrig varit så här sjuk. Men jag lever. Jag har inte dött av någon svininfluensa ;) Dessutom mår jag bättre idag! Nu ska jag fortsätta vila så att jag kan komma på skolan på måndag nästa vecka! Vi hörs. /MOA

Amanda:

Hejsan! Idag är jag med melle och vi har fikat kakor;)
På skolan idag så hade vi EA, Och idag kom våran klass föreståndare hem!!:D:D:D:D Han har haft en tumör och han har haft 39 oprationer :O Och han är verkligen BÄST så vi hade skickat presenter till honom och så hade vi en fest när han kom! :D Så vi har ätit tårta, muffins, bullar m.m på morgonen och till lunch var det ju tex mexbufee så man är gaaanska mätt!! :D:D
Åhh jag är så glad att han är tillbakaa!<3

Jag har inte hört av Moa... Hoppas hon inte har svininflusensan...! :S:O Var är du??<3
Seees!/ AMANDA

RSS 2.0