FLOWER

Goddag! Som Amanda skrev längre ner så är jag förkyld idag så det blev ingen träning för mig.. Tråkigt!
Nu ligger jag i soffan och kraksar i halsen, redigerar bilder och tittar på TV. Jag bara slappar helt enkelt. Söndagar är alltid min slappardag, eller iallafall efter träningen.
Ikväll ska Ellen, jag, hennes mamma och min mamma på Bio och se någon film. Kom inte ihåg vad den heter! Hehe.. Jag hoppas att jag är lite piggare ikväll, fast i och för sig så är det ju inte så jobbigt att fara på Bio.

Har inte mycket att skriva om så jag läggar in en bild på en tulpan som jag har fotat:

/MOAAA

Amanda:

Hej. Snart ska jag fara på träning, jag skulle igentligen få skjuts av Moa och Roger. Men, Moa är sjuk och ska inte på träning. Så då ska Roger skjutsa bara mej. Hoppas inte jag blir sjuk för Moa var ju här igår..
Jaa, Har typ inget annat att säga nu...
Hejdå. Nu ska jag ta på mej fotbollskläder.
/A

YEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Jag satt och skakade igenom hela Robinson. Det var helt sjukt spännande! När det var röstning i slutet så sprang jag in i mitt rum och la mig under täcket. Mamma ropade på mig och sa att Hans var vinnaren! WOHOO. Jag skrek av glädje. Det är ju så roligt att Hans vann eftersom att han kommer från min kära hemstad och att han krossade Jimmy, han som jag verkligen inte gillar! Jimmy var allvarligt den dummaste person jag sett på Robinson.. EVER! Hur kunde han ens få några vänner som gillade honnom? A, det är en fråga jag länge har gått och tänkt på. Men nu ska jag skita i dumma Jimmy och glädjas över snälla Hans vinst! Så härligt. GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS HANS!!!!!!!!!!!!!!! Visst håller alla med mig om att han är den mest värdiga vinnaren?


HASSE, HASSE, HASSE, HASSSEE, ÅÅÅÅH, HASSSEEE!!!!!!!!!!!!! HAHA, VÄSTERBOTTEN RULES. HANS RULES!

Amanda:

Hejsan. Idag var jag med Moa, inte så länge men vi hann i alla fall göra några filmer med hennes mobil.
Dom kunde inte komma på middag så jag, pappa och Johan gick på O'Learys och åt middag.
Sen när vi kom hem så åt vi glass och kaka och såg Robinsson.
Hasse gick till finaaaal! Vi satt nästan och hoppade i soffan och lakriz var helt galen!
Nu ska vi sen sista biten och jag tror att Hasse vinner. Han och Jimmy är i final, och Hasse måste ju bara vinna!
Heja HASSE!
Hejdå nu börjar det!

Amanda: Moa?

HEJ. Idag har jag sett tv, sytt, varit ute med Lakriz, fotat och ätit frukost. Jag ska kanske vara med Moa idag, hon skulle smsa efter hon hade varit på stan. Ikväll ska jag väl se Robinsson, det blir en slappar dag idag. Vi har också bjudit hem Moas familj på middag, eller jag har smsat Moa men hon har inte svarat än, så vi får äl se hur det blir med det.
Nu ska jag snart äta lunch, kyckling och ris. MUMS!
HEJDÅ.


Christoffer!:D
/A

Amanda: Helg

ÄntligenHelg!
Jag har varit jätte trött hela veckan och jag är mer än glad att jag har överlevt veckan..
Ikväll har jag tränat på våran läxa från Musken: Klassiska Pärlor...
Vi ska lära oss ett antal låtar, Klassisk musik. Vi ska sen ha prov om två veckor, och jag kommer verkligen få ett stort IG. Allt låter ju likadant, hur ska man då kunna lära sig vilken som är vilken?
Aja, i alla fall har jag ikväll också städat typ hela huset med Johan, ätit middag och om 10 min ska jag Johan och pappa se Let's Dance, Mamma är  stockholm så det blir bara vi ikväll.
Nu ska jag skicka AKUT till 72900. Pengarna går till Haiti, det kosta typ 50 kr.
HEJDÅ.
Pelle, Annas katt:)
/A

Amanda: Fotboll

HEJ. Idag har vi haft en gaanska bra dag, vi hade idrott plus att vi slutade 10 över 2:P, Det gör vi varje måndag, men idag kändes det som en extra kort dag.
När jag gick hem skulle Johan(brodern) vara med Nils, då kom jag, Elin och Linnea V på en jätte fin sång/rim/eller nått: Johansson är Johans son!xD
Vi gick bakom dom och skratta åt det där, jaa ni vet ju hur man är när man får gå hem från skolan, helt uppspidad.
Haha, i alla fall, när jag kom hem har jag typ rensat hela mitt golv från kläder, kamerablixtar, klämmor osv...
Efter det så övade jag på nåra trumpetlåta, jag har 3 psalmer. Ahhh, det suuger, dom har ju ingen takt...
Ikväll har jag träning och jag ska snart ringa/smsa Moa och fråga om vi kan gå elr cykla till tränigen, Vi kanske får lyx och vi får skjuts av Roger.(Han är tränare och dom är ju så lata så dom åker bil;).)
Just nu: Mamma sover, Pappa jobbar, jag busar med Lakriz och johan äter middag vid tvn.
HEJDÅ.


/A

Se på fotboll.

Igår hade jag en wonderful time med mina vänner Julia, Joffe, Ellen, Felicia, Petra och Dana. Vi lagade världens godaste mat, dansade gärnet till discolåtar, pratade, tog kort osv. Woho!

Idag har jag varit på träning. Det var inte mycket folk där men det gick bra ändå. När jag kom hem från träningen så såg jag reprisen på robinson. Det var bra och jag tycker att det var bra att Mikko åkte. Det är inte för att jag inte gillar honom utan att han fick ju komma till ett trevligare lag utan Jimmy, Anders och Sanna. Asså allvarligt.. De tre människorna ligger inte på min topplista precis. Det är så himla taskiga! Åh, fy...

Snart så ska jag på edda och se på fotboll. Det är dm-final i futsal. Sunnanå mot Umeå IK. Hejar typ på båda eftersom att jag har kompisar i båda lagen.
Nu måste jag gå, hejdåå!

Jag igår↓

Amanda: Vollyboll eller fotboll?

HEJ. Nu har jag vaknat för jag skulle igentligen fara på volly 2000, men ej. Anna skulle dit och jag skulle dit, Ida vet vi inte riktigt för hon svarar inte på mobilen, Elin, Linnea och Linnea är i Haparanda... plus att Anna skulle iväg på inneandy match i 45min i mitten av vollybollen. Så då skulle jag ha blivit helt själv..
Det är tråkigt att vi inte kan vara med, men jag får väl se det positivt att nu kan vi fara på fotbolls träningen.
Nu har jag lagt mej i sägen igen, pappa vill att jag ska försöka sova men jag vet att jag inte kommer att kunna det.
Jag ska meddela Moa, och fråga om jag kan åka med dom såfort klockan blir lite mer.
HEJDÅ, Nu ska jag "sova".
Pappa i Bönhamn, vår stuga:).
/A

Amanda: Lugn dag?

Hejsan. Nu ska jag berätta min "Lugna dag". Efter typ 2 minuter efter jag hade skrivit det förra inlägget så ringde Anna och frågade om jag ville åka med henne på vitberget, eftersom att jag inte hade nått annat för mej så sa jag ja. Så då var jag lite stressad och jag var typ klar med allt 20 i 1 och då kom dom och hämtade mej.
Vi hade skidor för vi ville nörda skogsspår, och det har vi gjort. Anna hade fått nya pjäxor och nya stavar coch dom var riktigt snygga. Vi fikade två gånger eller en gång och sen en gång värmde vi fötterna, och jag skulle igentligen köpa en bilpåse med kassan funkade inte...
Sen kl.4 kom pappa och hämtade oss. Nu ska jag duscha och sen vid 6 tiden är vi bjudna på middag hos några kompisar.
HEJDÅ.


AnnaDampBarn♥
/A

Amanda: UteISnön

Tjenahoppsan. Idag ska jag vara duktig på att skriva här i bloggen för jag har inte så jätte mycket för mej. Jag och Moa har varit ute i snön, vi har varit vid snöhögen bredvbid dagiset. Hon skulle typ iväg och handla för hon och några till skulle laga mat ikväll eller när det var. Moa tog lite bilder och hon filmade så vi får väl hoppas på att hon lägger ut det sen, Eller så inte..hehe. Jag ska också äta snart, det blir rester: Ägg, Nudlar, Grönsaker och en macka.
Just nu lyssnar jag på Taylor Swift med "Love Story" och "You Belong with me" på spotify. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag jag ska nog, slappa och ikväll skulle vi kanske bort. Och som sagt ska ni få veta vad "slappa" betyder, för jag ska nog lägga in inlägg ikväll också.:)
Nu är klockan 12.58 och jag Amanda ska logga ut. Haha
HEJDÅ.
Före
Efter

/A

Amanda:

Halloo. Nu har jag vaknat och jag kan säga att jag gärna skulle sova mer. Tyvär var jag så trött igår, och hela veckan igentligen, så jag somnade innan jag han se vem som åkte ut i let's dance.. Men tydligen var det Peter som åkte ut.
Idag är jag helt ledig och jag ska kanske vara med nån idag.
har inte så mycket att säga mer, vi hörs kanske senare, om jag hinner lägga ut mer idag.
HEJDÅ.

/A

MÄTT

Hola amigos. Kom just hem från Oleareys. Jag har varit där med familjen och ätit. Jag åt världens godaste mat. Nu är jag riktigt, riktigt mätt. Och när jag är mätt så blir jag trött så jag skulle typ kunna gå och lägga mig nu. Men det ska jag såklart inte! Det är ju fredag, då får man ju vara uppe hur länge man vill.. Ja, eller nästan!;)
Ikväll så ska jag och familjen ha myskväll. Vi ska se tv och äta godis och massa annat gott. Mysigt!

Nu ska jag gå, hejdåå!:)

Jag, just nu! :)

HejHej

Hejhej, Nu har jag varit inne på datorn ett tag och fixat och trixat med några bilder.
Ikväll ska vi äta hamburgare och kanske lite smått och gott. Vi ska också se Let's Dance.
HEJDÅ.


Här är några av bilderna.
/A

Obs...

hahaojoj jag tittade på bloggen och såg att mitt inlägg laggade lite igår.. Sorry det vart nått konstigt med datorn.
Idag hade jag tänkt vara med Tina men hon skulle till skelleftehamn... Så jag har frågat några andra men ingen kan.. Så idag får det bli en hemma kväll;)
Nu ska jag nog.... Hmm.. Vet inte vad jag ska göra men jag hittar väl på nått..:)HEJDÅ.


/A

Badminton

HejsanSvejsaan idag har vi haft en rolig dag, den roligaste på hela veckan faktiskt. Först har vi EA, Matte efter det, följd av spanska och Lunch. Idag var det Ugnspankaka!!:D Haha gissa om jag vart mätt;)
På eftermiddagen hade vi slöjd Musik och sen slutade vi. Skönt. Imorrn är det fredag och en rigtigt jobbig dag, men jag får se positivt på det, jag ska kanske vara med Tina efter skolan och kl.8 är det ju let's dance.
Jag vet inte, men det känns som skolan har blivit roligare efter lovet? Äh skit samma.
Efter skolan idag var jag ledig, jag var verkligen jätte trött och sen kl.6 på träningen fick jag liiite huvudvärk så jag kunde inte springa idioten fullt ut...
Nu ska jag väl se på tv eller nått sen sooooova... kan typ somna nu framför datorn. Ses.♥


Haha, Insane på gröna lund, sjukt kul!
/A

Moa: Fika, Varm Choklad, Ljus och Snö.

Igår var jag och Amanda ute. Vi var vid en jättestor kulle. När vi satt där och pillade på en liten klump så kom vi på att vi skulle ha en liten picknick så vi gick hem till oss. Amanda hämtade mackor, frukt, godis, en filt och jag hämtade kakor, ljus, tändstickor och varm choklad. Vi satt oss längst upp på kullen, tänkte ljus och fikade. Det var jättemysigt! Efter vi fikat satt vi ljusen på en ''hedersplats'' och sedan var vi på den stora kullen länge! Vi var nog ute 4 timmar sammanlagt. Ovnaligt för att vara jag men det var så trevligt. Det ska vi göra om flera gånger!

Håller på med en ny design. Den kommer om några minuter. Den är super!
Ska på träning klockan 8, det kommer också bli super. Förutom att Amanda inte kan komma...
/MOA


Moa: Bra låtar.

Nä men ser man på. Nu skriver jag igen! Jag når verkligen upp till mina mål.
Fotbollsträningen var som jag gissade på. Alltså jätterolig! Vi borde ha längre träningar och fler i tältet för det är så roligt där. Och ett ställe där det skulle vara roligt att ha träning i är nya bollhallen. Alla säger att det är jätte fint där!

Här kommer två av mina favoritlåtar just nu:

Empiror state of mind med Alicia Keys:


Keep holding on men Glee club. Den här låten kommer från världens bästa serie som heter Glee. Har ni inte sett det så måste ni verkligen det. Åh, det är så bra!:


Hejdå. /Moa

Moa:Ska vara duktig på att skriva nu!

Nu har Amanda varit så duktig på att skriva här, jag ska också försöka vara duktig nu!
Idag har jag vaknat, ätit frukost och inget mer. Snart ska jag på fotbollsträning. Det är i tältet idag, superkul! Sedan efter träningen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Det är ju söndag idag och det brukar vara min slappardag så det är nog det jag kommer att göra. Fara på bio skulle vara en trevlig grej att hitta på idag! 

Nu ska jag ringa Amanda och säga att hon kan åka med mig till träningen sen ska jag byta om och sen fara på träningen! Jag ska vara jätteduktig och skriva mer sen idag så vi hörs! /MOA



Tre bilder från förra vintern on ''the mountin''!;) (mobilbilder)

Vitberget

Nu har jag varit på vitberget, jag var bara där i drygt en timme för jag har årskort och då kan man ju fara dit när som helst, hur som helst, hur läng man vill, om dom har öppet förståss;)
Nu ska jag umgås med familjen, fika och kanske spela nått spel HEJDÅ.

Ha en bra dag!♥
/A

Amanda: GodMorgon

GodMorgon på alla, Jag har nyss vaknat och jag är super trött... Igår såg hela familjen let's Dance men jag var så trött så jag hann inte se det sista dansparet..:D
Men visst var det Vickan som åkte ut?
Idag ska jag kanske se Avatar med Linnea, hoppaaas!
Nu ska jag gå HEJDÅ.


Snygg MoaXD


Hahah det är jag;)

/A

Amanda: Tina

Hejsan idag är jag med Tina, vi har sett tv, fikat och spela guitar hero 5.
Tina ska hem kl. 5 så det blir bara ett kort inlägg...:)
HEJDÅ!


Sommaaar<3

Amanda: Heal the world

HEJ.
Idag är det torsdag och 7d har idag haft en riktigt rolig dag. Dagen började med EA, jag jobbade Matte och jag hade tänkt att läsa också men jag fasnade på en uppgift som var jätte jobbig, så det blev ingen läsning...:) Därefter Matte, jag började jobba tillsammans med Tina, Skulle igentligen jobba med Linnea men hon ville inte så tyvär fick jag jobba med Tina istället, hahaSkojja:P.
Sen hade vi spanska och det vill jag helst inte prata om, jag hade glömt mina böcker hemma så jag fick kolla i Elins böcker istället och skriva på papper... Vi hade glosförhör och jag hade alla rätt! :D
Lunchen var som vanligt inte så god idag heller så jag tog fil.
Efter lunch hade vi slöjd! Jag skulle igentligen sy på skinn på min kniv men jag kom på att jag skulle göra ett inlägg längst fram på kniven så det blir nästa gång.
Sen hade vi Musik. Vi pratade om nån konsert, jag tror det är "sjuernas show" men är inte helt säker...:)
I alla fall så har vi fått en låt som vi ska spela där: Heal the world med Michel Jacksson. Det är Michel Jacksson tema och det skulle bli nån hyllning till honom. Jag tycker att den låten är väldigt bra, och jag fick sjunga och jag vet inte om jag ska sjunga på showen, jag tror jag inte kommer klara pressen isåfall...
Så nu har jag suttit och nördat den hemma här på spotify!
Nyss var jag ute med Lakriz i typ 25 minuter, hah, han är ganska rolig när man har en pinne och så jagar han den ... haha:)
Ikväll har jag träning, badminton kl. 18.00 tror jag;)
Nu ska jaga gå, HEJDÅ.


Haah hittade några bilder när johan gör en bakotvolt..:)

/A

Amanda: Ojojoj... :)

Ojojoj nu har jag varit riktigt dålig på att skriva, skolan har börjat om och träningarna oxå..:)
Det blir mycket mer kompisar nu när man kan prata på skolan. Det var jätte kul att träffa alla igen. Jag har nästan längtat till skolan, det blev inte så mycket på lovet men jag ville ändå har längre lov..
Skolan idag har inte varit den roligaste dagen men det var roligare än vad jag hade trott. Vi hade Engelska, svenska och lite annat, men det var inte det som jag trodde skulle bli tråkigt, utan våran 80 minuter långa So, men som sagt, var det inte alls så tråkigt... Det ända lite långtråkiga var Ullas tidslinje som hon gjort på 2 lektioner nu, annars ganska kul. Vi hade idrott idag också, jag trodde det skulle bli någolunda kul men nej, vollyboll. Volly 2000, är en liten tävling som några i min klass ska vara med i: Jag, Ida, Anna, Linnea, Linnea och Elin, Det är kul men på skolan är bara vollyboll det tråkigaste man kan ha...!
Idag har vi haft träning, inne på Brännan med Michael. Vi hade rolig uppvärmning, sendan lite passningsövningar och sist men inte minst spel!
Det gick inte så jätte bra idag men man kan inte alltid ha en bra dag.
Sen gick jag hem med Moa och vi pratade om det ena och det andra. Nu har jah käkat middag, Potatismos och lax, Mums!
Ikväll ska jag se Tv, jag är väldigt trött och jag ska vara hemma själv.
Så vi ses!
Kingeling♥
Lite bilder från i sommras, det lär behövas här i vinter mörkret..:)
/A

RSS 2.0