Amanda: S

Jag och min hund Lakriz:D<3

Jag och min hund Lakriz <3<3

Amanda:

Heej! ;)
Idag har jag varit på skolan och haft en ganska okej dag... :) Vi hade först svenska sen Idrott som är det roligaste ämnet men idag pratade vi bara för att det var första lektionen med våran nya lärare. Sen hade vi Engelska med våran lärare krister. Han är vikarie för våran klassföreståndare,börje som är sjuk...:(:( Han har typ en början på en cancer...:'( Men han valde att ta bort den nu så att det inte skulle bli cancer och han hälsar att han mår perfeckt!! :D

Aja efter engelskan hade vi lunch. Det var potatisburgare! Ganska gott... :)
Spanska sen. Våran lärare är typ lite konstig för hon kommer inte ihåg om vi har läxa, och hon lånade ut min linjal, och när jag frågade vem hon lånade ut den till då visste hon inte...!
Sista ämnet var NO... Jag tycker att det är sådär kul... Men idag var det jätte kul! Vi fick vänta ett tag för att våran lärare skulle komma för hennes dotter som är 10 år hade ramlat och var tvungen att fara på sjukhus! :O

Sen fick vi kolla i mickroskop på djur som lever i torkat gräs. Hon hade lagt höet i vatten och det var alldelens brunt! Blää!
När vi kollade så simmade det omkring massa äkliga djur som var pytte små!

Efter skolan var jag men min bästa kompis Linnea och sen var jag med Anna! :)
Nu har jag bara tagit det lungt... Och suttit framför datorn och tv. ;D

Men nu ska jag gå!

Seeya! ;)

Moa: Hjärtklappning!

Hej. Fick just vääääärldens hjärtklappning! Jag är med i en tävling där jag kan vinna en stor skönhet.... EN SYSTEMKAMERA!! Åh, gud vad jag vill vinna. Men iallafall. Jag gick in på min mail och ser ett mail från JOKK(dom som håller i tävlingen) och det var då hjärtklappningen kom. Jag tänkte.. TÄNK OM JAG HAR VUNNIT!?!? HERRE GUUUUUD, AAAAAAAAAAH, SHIIIT! Men.. Det var bara så att hon som jobbar med tävlingen inte kunde se min bild så jag skulle skicka om den. Heheh:]:]! Men aja, nu har jag iallfall fått lite uppmärksamhet av dom så vem vet, kanske så blir jag vinnaren! Men jag får inte hoppas på för mycket..

Diskuterar med mamma och pappa nu om dans. Jag vill inte gå dans längre.. Hm.. Vet inte hur jag ska göra!
Jag tycker verkligen inte att det är roligt längre. Fotboll är tusen gånger roligare!! Man är ett lag som kämpar tillsammans och har roligt. Åh, i dansen ska man ta allt på allvarligt och man är verkligen inte i ett lag!

Nu ska kommer Joffe, ska till AmandaH. Bye! /Moa


Jag och Amandas Hund:D<3

Moa: Jiho!

Hej! Nu har vi fixat en fin header och en ''gräslig bakrund''. Haha. Nej, den är inte gräslig men väldigt gul;)
Jag tycker iallafall att det vart fint! Jag ska försöka göra så att våra rubriker inte är rosa, för det ser ju lite konstigt ut.

Nu ska jag på matfesten med mamma, pappa och Erik och äta lunch. Sen är det match mot Morön 95. Peppa!

/Moa

( klicka upp )

^ Mycket fin :D


Amanda: Slut sommar?

Hejsan! Idag har det regnat typ sen jag vaknade... Så jag bestämde mej för att vara med nån! Issa blev det!
Issa går i 7b och jag går i 7d. Vi kollade först på bilder från min system kamera, sen visde hon bilder på sin mobil. Efter det var jag tvungnen att äta. Köttbullar och nudlar men vi hade ingen ketchup :(!!

Min spargris som är HELT full! Då tänkte vi: Lets crash it!! Och det gjorde vi vi gick in i garaget och stoppade ner min spargris och slog sönder den, det sprutade ut pengar! Vi tog in dom och sen då räknade vi pengarna det var 596kr!!! :D
Nu är jag riiiik! 

Och jag har listat ut en sak till Issa är kiklig haha! Så det är ganska kul att kikla henne! Fasst jag är ju också det så hon ger tillbaka lite då och då... :S:)
Men nu ska jag gå och kikla henne!

Seeya! :)

Moa:

Hejsan!
Nu är det äntligen helg, första veckan i skolan efter sommarlovet är slut! Igår kväll var jag på pan med några kompisar. Det var jätteroligt! Vi dansade hela tiden. I slutet var vi helt ensamma på dansgolvet men vi dansade ändå!!;)
Idag har jag varit och kollat på en match som min lillebror spelade. Han har cup idag. Men jag ska bara se en av matcherna för att jag ska döma en match med Ellen idag klockan 2. Jag gillar att döma matcher så det blir kul! Vi tjänar 75kr var. Det är ju bra för bara en timme!
Ikväll ska jag kanske på matfesten, men jag vet inte, för vädret är ju inte så trevligt. Vi ska iallfall äta lunch där imorgon innan min match. För vi har biljetter till imorgon!
Matchen som är imorgon spelas mot morön 95. Vi ska självklart vinna! För er alla som inte vet så tränar stämnings 96 och 95 med varandra. Alltså Amandas och Mitt lag! Det är jätteroligt tycker jag för att då är vi så många på träningarna och vi kan köra match i slutet osv. Och vi 95or är så få så vi lånar in 96or till matcherna men just imorgon ska inte Amanda spela med oss. Men hon brukar det! Imorgon är det andra som ska spela. Alla är jätte duktiga!!

Nu ska jag byta om så jag är redo för att döma en match i spöregn.. Hejdå. /Moa


Amanda: Fotbolls träning!

Hejsan;) Idag var det den sämsta dagen på skolan... Fredag. Vi har läs 2 gånger, svenska, engelska, No och sist har vi typ världens längsta So lektion!
Men efter det var det kul! Vi slutade ungfär 10 över 3 och då for jag Elin och Anna på fotbolls träning! :) Men eftersom att vi var där ungfär vid 15 över 3 och träningen börjar 4... var vi tvungna att vänta ett tag! Vi fikade och hade det jätte mysigt!
Sen vid ungefär 20 i 4 kommer våran tränare peter, på sin 1000 år gamla rost cykel som tjuter som en syren och säger kolla Anna och så sladdar han ett rivmärke i gräset! Vi skrattade jätte mycket när han sedan vände om och ropade Amanda kolla och stegrade på framhjulet!
Vi började träningen med teknik cirkeln (orkar inte berätta vad det är ;)) sen gjorde vi en skott övning och jag sköt för först gången, typ, bra med vänstern! Efter det en passnins övning som är jätte kul, och sedan det roligaste: Spela!
Vi delade upp laget på hälften och sen spelade vi. Mitt lag förlorade med 0-1.

Nu sitter jag hemma vid datorn och är inne på msn och skriver det här! ;)
Men nu måste jag gå!

Seeya! ;D

Amanda och Moa: Grannarnaa!

Hej och välkomna till våran nya blogg!
Om ni undrar varför vi heter Grannarnaa så är det därför att vi är grannar. Vi har varit de sen Amanda flyttade hit från Australien! Hon var då 6 år och jag, Moa, 7 år.
I denna blogg kommer vi att skriva om the life;). Vad vi gör på dagarna, vad vi tänker på osv!! Vi spelar fotboll i samma förening, stämningsgården! Moa går i åttan och Amanda går i sjuan. Och vi går på samma skola. :)
Vi älskar att fota som vi oftast gör när vi är med varann, ni får säkert se bilder rätt så ofta!

Vi hörs!;) / Grannarnaa

RSS 2.0