Skolvecka igen..

HEJ!
Jaa, nu har ju skolan börjat om igen efter en super helg. Men veckan började i alla fall super med en riktigt bra måndag med alla fina vänner! Vi hade verkligen skitskojj. TACK ALLA för den superkvällen! Det var helt underbart.
Sedan så går vi vidare till Tisdag... Plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg och meeeer plugg......
Imorrn så ska jag och Tiniwinii fara iväg och shoppa på Stahhhhnn. TUMMEN UPP! Vi ska shoppa lite nya kläder till Fredagen när vi ska ha vårt 2:a disco!  KOOOOOM!!
Men nu måste jag gå igen. House börjar om. SUPERBRA det här programmet! hihi
Pusss

hihi

The scientists have finally find out what's wrong with the man's brain. In the left half of the brain there's nothing right and in the right there is nothing left.
GODNATT<3

MOA: GRATTISKRAMAR TILL AMANDAAAAAA!!!

Grattis världens bästa Amanda Wallin, 14 år idag!♥

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag för det är Amandas födelsedag. Hurra, Hurra, Hurraaa!!!
Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år. Javisst ska hon leva, javisst ska hon leva. Ja visst ska hon leva ut i hundrade år. Och när hon har levat och när hon har levat och när hon har levat ut i hundrade år. Ja då ska hon skjutas, ja då ska hon skjutas ja då ska hon skjutas på en skottkärra fram. Och när.. Osv, osv!


Grattis min fiiiina Amandaaa. Min supervän och lillasyster till granne Nu har du blivit en fjortis och jag är så stolt över dig. Hihhi... Jag hoppas att du har haft en jättebra födelsedag och att du känner dig nöjd och glad. Såg vad du hade fått i presenter och jag vet ju hur mycket du ville ha alla de där fina sakerna, jag är sååå glaad för din skull.
Imorgon ska jag inte bara fira dig och ge dig en present. Du ska också få en stooor, feeet kram. En lika stor kram som efter 'Joy is here' då jag till och med knäckte alla kotor i din rygg. Den ser du väl fram emot??
Kram, vi ses imorgon. Jag är taggad! Det kommer att bli en rolig dag.
Från Moa till Amanda.

Stolt

Har ätit en halv pizza!!
Nu kanske ni undrar, och vad är det med det då? Joo, det är såhär att jag aldrig har ätit en pizza i hela mitt liv. Jag har hatat pizza ända fram till denna dag! Och nu idag tänkte jag, äsch jag provar väl att beställa en, och puff! Jag slängde i mej en fjärdedel och sen en till och åt upp halva min pizza innan jag och min mage sa ifrån. Helt sjukt skumt! Men jag är ändå så glad för det är bra att kunna äta pizza, det är ju en ganska vanlig mat på typ kalas eller fester. Och nu när någon bjuder på pizza kan jag säga: Ja jag ta en Hawaii!
Fast varför skulle igentligen nån bjuda på mej på en pizza? Men vem vet? Det är i alla fall bra att kunna äta det utan att spy. På ta om att spy, är det precis vad jag håller på att göra... En halv pizza + glass och chokladsås + morotskaka är inte så bra.. Eller det är gott när man väl äter det, men efteråt.. Jaa för att veta hur det känns måste ni testa. Lycka till är det ända jag kan säga..
[ bild från google ]
Haha. Min dag har varit super men nu känner jag att jag bara måsteta det lungt vid datorn eller tv eller vad som helst som man bara sitter still och gör...
Puss

Humor

sjuk humor..

Fjortisen kallar

HEJ.
Jaa, ni hörde rätt. Nu har jag Amanda Wallin gått och blivit 14 år. Min första dag som 14:åring har jag ätit tårta, fått presenter, lekt med mitt kusinbarn Freja, suttit vid datorn och varit ute med Lakriz och Johan och lekt i snön.
Jag hade ju också lovat igår att lägga in bilderna från vår lilla tomtestuga så här kommer dom!
Här är vårt julpynt. Eller snarare typ femtondel av allt!
Sedan ville jag också visa lite bilder på vad jag har fått i present!
Ett Gorillastativ av min käre broder!
Ett wiispel av mormor och morfar♥
En undervattenskamera från mamsen och papsen<3
Presentkort från Camilla, Tobias och Freja. TACK♥
200 kr från min faster Helen!
Minneskort på 8GB från mamy and dady
TACK SÅ JÄTTE MYCKET ALLA SOM JAG FÅTT PRESENTER AV, och alla smsskickare också!<3
pusss

Tomtestugan i norrland

Hej.
Idag hade ju jag tänkt vara duktig och fota och lägga in lite bilder på våran lilla tomtestuga/hus.. Men har jag orkar/hunnit/tänkt på? Nej.. Det har varit lite mycket här hemma. haha. Fin ursäkt..
Imorgon blir jag i alla fall fjortis. (!!!) Dessutom kommer Camilla Freja och Tobias hit på kalasfrukost. Hahah. Det kommer i alla fall bli en super dag med presenter, tårtor och glädjetjut! Ihiiiiii vad jag länktaaar.......!
Aja, ses imorrn nu blir jag utkörd ur köket av mamma. Får stanna i tvrummet hela kvällen.. Undra varför, HMM!
Camilla och Frejjis♥
Pussssokram♥

Friday = Weekend = Vinterkicken

Holaa!
Idag ska jag och lite fler folk fara på vinterkicken i bollhallen. Det kommer bli super kul! Riktigt taggad. Och jag diggar våra matchtröjor... Västar! Hahah. Så himla coola vi är! I alla fall så kommer Moa hit och skjutsar oss dit bort och sen ska vi spela två matcher, en mot Morön -95 och sen en mot Morön -96... Dom kommer åka på FETT MED SPÖ! Haha. Eller?
Nu har det äntligen börjat ta form lite julstämning här hemma. Juldukarna, röda mattor och tyger har åkt fram tillsammans med dom röda och jätte mysiga julgardiner. Men imorgon så ska jag ta i med hårdhandskarna och ta fram alla tomtar och änglar!
Men nu ska jag kila och fixa det sista, kanske packa lite grejs sen så drar vi!!
Da best team ever!<3<3

Adventsfinande i mupparnas land

Nu ska jag och johan cykla iväg till lands för lite advents firande eller vad det nu va..
Två vinter pics!!

I'm ready!

Nu är jag redo för kör! Snart kommer Moa hit som vi ska skjutsa till E4:an. Medans vi sjutsar henne far vi också och hämtar upp Maja och Sofia och beger oss till efs!! TAGGAT TILL TUSEN!
här kommer två bilder av örhängerna som jag fick av Alexanda.Tack så jätte mycket gumman♥

Julstämningen smyger...

HEJ.
Idag har vi haft ett typ 3 timmars långt hål. Kommer typ bara ihåg det från skoldagen... inte så jätte bra men det var kul!
Idag ska jag göra läxa.. Jaa, vad mer.. Mer läxa.. Och sen? Mer läxa.. Och klockan 18.30? KÖR! Haha. Det blir riktigt kul, längtar. Dagens aktiviteter är alltså läxa och kör.
imorgon ska vi iväg på använtsfirande på kyrkan direkt på morgonen så vi får 20 min sovmorgon.. Men det är alltid nått. Känner verkligen julstämningen komma nu. Det är riktigt mysig och jag kan inte vänta tills jag ska få ta fram allt julpynt, granen och paketen! På tal om paket kommer det bli mycket sånt nu på sista tiden. För på söndag, jaa då smäller det. Amanda blir fjortis!! Det blir super, AWSOMEE!
Här kommer två bilder som jag redigerat! Enjoy♥
Haha. Dom har inget med varandra att göra men det var kul att göra dom i alla fall!

Köttfärs a la mamá

Guud vad jag längtar. Tänker på det varje dag.. Och nu är det bara ca 3 veckor kvar!! Fattar inte hur jag ska stå ut..
I alla fall ska jag inte plåga mej själv mer och tänka på värmen, solen och badet utan visa er lite fina bilder på mej och Cissi.
'
Goda tider det!
Den sista är tagen idag. Vi har verkligen trevligt till sammans jag och denne ↑ Men nu ska jag ta och sluta med datorn och göra något lite vettigare. Ciao!♥

Livet e gött i Götteburg

Hej, idag ska jag vara med denna heting!!
Vi ska nu fika lite, Mmm varmchoklad och kaka. Vi hade ju värsta baket här hemma igår. Bäst att passa på att käka lite medans det fortfarande finns kvar lite... Haha.
Pussis och kramis på er!

Happy face

Taggar träning!!
Jag och Moa är roliga vi.. Vi ska gå 15 över 6 fast träningen börjar 15 i 7.
Haha...........

freedom!!

Hej, Idag har det varit kortdag! Vi slutade vid 11 och då for jag och lite fint folk iväg till ica och köpte lunch. Bröd med räkor, keso och sallad...Mmmmmm!! Det måste ha varit 1000 gånger bättre än skolmaten!
Sen så kom vi då hem till Vidde och käkade och såg Beck. Löööööve it.
Vidare hem till Linnea G och såg ung och bortskämd och umgicks med trevliga. Som ni ser har detta varit en superdag! UNDERBART. AMAZING. AWSOME. SUPER.
Och sen ska denna underbara dag avslutas med fotbollsträning. KAN DET BLI BÄTTRE?



remember this Moa??
haha



Kaaaaallt..

Snöbollsfajt mot Johansson och Johan!!
Kallt...........
Varsågod för all viktig fakta.
Seeyaa:*

Dramatic...

Ett dramatiskt inlägg alltså...


Hihi


Min helg

HEJ!
Nu har jag verkligen varit dålig på att uppdatera men jag har verkligen haft mycket att göra. Så jag tänkte att ni skulle få lite bilder från helgen som varit plus lite kort fakta...
FREDAG. Jag var på konserten Joy Is Here med den bästa kören ever! Det var super kul!
FIKA. Mmmmmmmmmmmm! TACK LINDA FÖR DESSA SVIINGODA BAKELSER.
LÖRDAG. Sedan sist men inte minst Joy Is Here sista konserten på lördagen.
Addicted. Våra pro dansare! SUPER BRA TJEJER!
Ca 110 röster som alla tillhör U-nited!!♥
Cristoffer Hiding!
Ellen och Alma som sjunger solo<33
GUSTAAAAV!

Kvällspromenad...

Eller kväll och kväll men...
HEJHEJ
Idag ska jag fara på nått konfa mingels tjosan. VILL INTEE! Vi har vår första fotbollsträning idag men ikke.. Inte ska jag få fara dit. Jag som har längtat sen typ vi slutade träna! Jag tror inte jag står ut, för på fredag kan jag inte heller fara på fotboll så jag måste vänta till söndag!
DUUUHH.......
Här kommer bilder från min promenad.



















foto

HEEEJ
I detta inlägg tänkte jag visa lite olika sorters inställningar du kan använda och tänka på när du fotar.
White Balance.
På bilderna har jag stått och fotat under en vanlig glödlampa, men eftersom glödlampor ger ifrån sig ett lite orange/rött ljus så kan man om man har på inslällningen ''glödlampa'' så lägger kameran automatiskt på ett lite blått ljus. Alltså har den första bilden blivit normal eftersom jag hade inställningen ''glödlampa''. Om man därimot ska fota under en lysrör tex (med ett lite blått sken) så lägger kameran till ett skikt med rött. På andra bilden har jag använt ''lysrör'' vilket som ni ser inte blev så bra eftersom jag stog under en glödlampa...


ISO.
Här har jag använt högt och lågt ISO. Om man använder högt ISO (som jag gjort på första bilden) så blir bilderna väldigt ljusa. Det kan ibland vara bra om man tex fotar ute när det är ganska mörkt och vill ha en ljus bild men ändå inte vill använda blixt. Då är det bra med högt ISO. Men det ska helst inte användas innomhus.


Exposure comp.
När man använder exposure comp kan man bestäma hur mörka och ljusa bilderna blir. På bilderna ser man att jag på den ena har överexponerat (för ljus eller vit) och underexponerat (för mörk) dom. Men det är användbart nu på vintern och du tex ska fota snö, så kan man underexponera tills det blir en fin balans mellan himmeln och snön.



Där fick du lite tips på vad du kan göra med en bild. Så nu är det bara att ta med kameran och fota gäärnet!! Haha. Men det är inte vad jag ska göra...
Jag ska plugga...
Engelska och Spanska... Duhh...
Men ni får ha en bra kväll i alla fall. puuss♥




Helgen

HEJHEJ! idag är det ju söndag och helgen som har gått har varit het underbaar!
FREDAG. Discot som var super trevligt!!
LÖRDAG. På dan var jag med Moa och vi laddade upp disco bilder, myste i min soffa och pratade om allt och alla. Sedan på kvällen var vi bjudna på middag hos marklunds.
SÖNDAG. Idag har jag sovit ut och sett lite film. Nu ska jag, Johan och Mamma baka kaka till pappsen. Ikväll ska vi sen beställa hem Thai och sist men inte minst så ska vi gå och se Due Date på bio klockan 6!
AMAZING!! AWSOOME!!
två partypinglor från i fredags♥

PUSS OCH HEJ LEVERPASTEJ

DISCO SUCCÉ!


Åh herre gud! Hur ska man beskriva en kväll som denna? Heeeeeeelt underbar.
Vi dansade gääärnet, heeeeeeeelt gaaaalet mycket, hela kvällen, enda tills fötterna brann upp, enda tills lampan tändes och discot tog slut..... Snyft! Vi ville aldrig att det skulle ta slut... AMAZING, AWSOME!!!!
Jag Moa vill tacka heeela 8D eftersom att jag och Joffe fick vara DJ's och uppleva detta underbara disco. Det var så kul! Nu hoppas jag och Joffe att vi får vara DJ's nästa disco också, det som äger rum i december. Om inte så kommer vi ändå och dansar loss med er. Måste tillägga att ni äger på att släppa loss, vilket jag älskaaaar. TACK!♥
Jag Amanda vill tacka Moa och Joffe för att dom ställde upp och var sådana SUPER DJ's! Sen vill jag ju också tacka alla som kom på discot, det var en så bra stämning heeela tideen! Och jag tror att det var ingen som inte dansade! Alla dansade och släppte loss gääärnet!! TAACK♥
NU TAGGAR VI DECEMBER, MED ETT NYTT UNDERBART DISCO!!!!!
/AMANDAAAA OCH MOAAAAAAAAAA.
Puuss och Kramis på er♥

AHHHH!!

Discoooo ikväll!! Längtar så SJUKT MYCKET så jag håller typ på att smälla av! AHH!

Aa... gud vilket intressant inägg detta blev...

Intresseklubben antecknar...





Nu...

KÖÖR:D♥♥

Maja och Sofia kommer 15 över. Skoojjsigt! Nu börjar Joy is here övningarna!! Wohoooo


En riktigt redigerad bild på offret Annaa. Kolla in ögonen HAHA!


Ps. Hehe... Pinsamt.. Hade skrivit lite fakta om melle i ett tidigare inlägg och hehe.. Jaa, allt var ju inte helt sant.. Hon hade tydligen 3 kaninen 3 katter och 6 syskon.. Jaa.. Man är ju bra.. Ds.


Håål

Goddag, just nu har jag hål. Har varit hem och gått ut med Lakkegubben. Inte så kul, eftersom vädret inte är till min fördel.. Men det gick i alla fall tt ta sig runt lekparken och ner. Igår var det stört omöjligt... Här är en bild för att visa hur mycket snö vi har fått här uppe i Norrland. Haha.
dissa den fina lilla växten i hörnet.. Tog kort från fönstret.

!!?

Whaaat?!

Har haft mobilen i ryggsäcken och inte använt den på 3 dar..? 37 SMS PÅ 3 DAR?

Whaaat?!

/love A

Brr.....

Nu bär det ut i kylan med hunden... Packat på med MASSOR av kläder!
Hot.. Not.. ;):)



Hur kräks du?!

Hahahahahh!! Sitter ock lyssnar på våran radio, det är ju helt sjukt!
''
Person nr 1 - Nu ska jag visa hur killar kräks... *UÄÄÄÄÄÄÄÄÄ* (högt kräkljud)
Person nr 2 - Men du skriker ju.
Person nr 1 - Jamen det är ju så killar kräks, jag menar när jag kräks. Vilket jag inte gör så ofta eftersom jag tycker det är så obehagligt. Asså jag använder ju inte stämbanden, jag lixom tänker det är väl bara att öpnna upp och sen sköter kroppen resten av processen?
''

Haha!! Fint samtalsämne eller vad??

Men det var faktiskt inte det jag tänkte skriva om nu. Det ämne jag verkligen vill skriva av mej på är SNÖÖÖ! Duhhh! När jag cyklade till skolan idag så gick det okej, lite svårt att se eftersom det snöade MEN SEN.. När jag skulle hem..?! Jag fick leda cykeln HELA VÄGEN HEM!! Usch.....
Jag och Moa ska i alla fall ikväll lunka oss iväg till Anna för att kolla om det typ går att koppla in Moas dator i hennes högtalare.. Eller nått sånt..
Justja! KOM IHÅG ATT KOMMA PÅ DISCO PÅ FREDAG!! I BRÄNNANS MATSAL KL.19.00! 20 KR INTRÄDE, (dom första 4 kommer in gratis)! 5-7 MEN 8 KAN OCKSÅ KOMMA!



Ni måste bara komma det blir ASKUUUL!
pussÅkraam♥





Miss you...

SOMMAR.. saknar sommaren så sjukt mycket! Allt är bara så mörkt och dystert ute nu. När vi for hem från skolan idag var det mörkt! Då var klockan bara 3 ju!! Tror jag börjar gråta.. Stackars lilla Amanda, Fast här i mörka kalla Sverige.. LÄNGTAR TILL THAILAAAAAND! 5 och en halv vecka kvar, jag tror inte jag står ut så länge. Tänk 5 och en halv vecka till sommar, 5 och en halv vecka till värme och bad, 5 och en halv vecka till ledighet i 3,5 vecka!! Tänk så SJUKT härligt. Vi ska bo typ 5 meter från stranden i en liten bungalow och restaurangen som vi förmodligen kommer äta frukost lunch och middag i ligger i princip på stranden!! Och det är bara 5 och en halv vecka kvar! Alltså 40 dagar kvar! Bara 40 ynkliga dagar kvar tills jag ligger på stranden och NJUUTER!

Oj, nu kom det mycket prat från mej, men ni kan bara inte förstå hur mycket jag längtar! AHHH!! Men nu ska ni få fortsätta med ert och jag ska ta och spela lite sims 3 tror jag. Men först ska ni få några bilder från i somras. Det var verkligen en härlig sommar..!




Leksand sommarland


CIAO♥



Hur roligt kan man ha?

Här sitter jag och skrattar för mej själv åt vad som måste vara det roligaste program som finns! HAHAHA! Måste vara väldens roligaste program! NI MÅSTE SE DET! HAHA.

http://www.kanal5play.se/program/play/pensionarsjavlar-s01e01
PENSIONARSJÄVLAR!!♥♥

naails

HEJ!
Idag var det som sagt första skoldagen... Inte så roligt, men inte heller så tråkigt som jag förestält mej. Vid slutade lite tidigare eftersom vi började med spanskan tidigare så fick vi också sluta tidigare. Så när jag kom hem så satte jag igång med att måla mina naglar. Jag målade först på två lager typ lite glittrig färg, sen tog jag mallar och satte på naglarna lite hullerombuller.. Sen tog jag ett annat glittrigt nagellack och målade på och sedan sist men inte minst la jag på glitter på det och woila! Klart! hihi så nu har jag riktigt glittriga små party nails. Inte för att jag ska på nått party men jag kände bara att det var dags att göra något rigtig smarrigt! Haha. Här får ni resultatet!





Man ser väl ungefär hur dom ser ut i alla fall

Pussohej Leverpastej♥

Picss

HEJ. Idag och igår har jag varit ute och fotat den nykommna snön. Och dom som njuter av den.. Haha.

Idag ska jag nog vara med Moa, Issa och kanske Linnea G men det var typ inte säkert... Så allt jag kan göra är att hoppas. Hehe. Men nu ska jag mamma och Lakriz ut på en promenad runt lilla slingan tror jag.

Tagga morgondagen.. NOT.. Skola igen... bläääää

Aja ha en SUPERDAG♥



Godnatt och hejdå

Godnatt och hejdå. nu ska vi fara hem efter en helt galen kväll. Eller i alla fall har jag varit helt galen/övertrött och jag har bara skrattat åt allt och det är inte kul för dom som har varit i närheten av mej.. Johan har typ laggat sönder och jag tror Lukas tycker jag är helt cp..?

Men sånt är väl livet. Sov gott och dröm sött.



Amandas lördag...

Middag hos Jonssons. just nu är jag hos Jonsson och jag, Lukas och Johan har nyss varit ute och busat i en lekpark. Haha. Men sen när vi kom in hade vi inget att göra så nu sitter jag här vid en dator, Lukas vid en annan dator och Johan med tv spelet.. Helt normalt..??

Vet inte vad mer jag ska skriva så här kommer det dagliga klippet. Haha.




Pussohej♥


Edda, igen

HEJ HOPP! dehär får bli ett snabbis inlägg. Jag ska i alla fall på Edda idag, igen. Johan jag och Arre ska dit. Jag ville heldre fara till boda borg men nej.

Idag har vi tagit bort stygnen på Lakriz och det ser riktigt bra ut, han har inte heller ont och han behöver nästan inte ha tratten eftersom han är en duktig vovve och inte slickar sig i såret!

Nu ska jag gå och fixa det sista och sen åker vi!



Coolt eller bara läskigt..?

Fredags mys. idag har jag varit med Melle och sen så kom mamma och pappa och hämta mej, och hela familjen for iväg till Cissis place. Haha. Så nu har vi ätit förrätt och varmrätt och sedan om vi är riktigt riktigt snälla kanske vi får lite efterrätt också.

Men det faktiskt inte för att skriva om dagen som jag loggade in. Det var för att vi hittade en cool, eller som jag tycker en ganska läskig video. Det är japanerna som ska vara till besvär igen, eller till tjänst eller.. jaa.. I alla fall ENJOY!!





Om ni inte fattade det så är kvinnan på video inte kvinna utan en shemale.. Nej, skojja ba. Det är en robot som jag tycker var så himla skumt att det nästan vart läskigt...

Coolt eller bara läskigt?


Moa: Något ni kanske inte visste om mig.

Något som alla kanske inte visste om mig är att jag har en stooor kärlek till disco. Det är seriöst det bästa jag vet. Komma in på t.ex. pan, skita i allt runt omrking mig och bara dansa loss med vänner till världens bästa discomusik. Herre gud, blir helt galen när jag tänker på det!!
Jag har varit på så grymt dåligt humör heela dagen. Men.. Då är det lätt, jag vet exakt hur jag ska pigga upp mig själv. Jag sätter på de bästa discolåtarna och poff så är jag gladare än någonsin.
Jag tycker så gaaalet synd om människor som inte vågar släppa loss på discon. Tycker ännu mer synd om folk som inte ens ger disco en chans. Många som jag känner tycker att det är töntigt!?? Herregud!! Ni missar något så otroligt kul!!!
Jag vågar verkligen släppa loss och det är det rooligaste som finns, vill verkligen förklara min kärlek till disco men det går inte, det är iallafall BÄST, HELT OTROLIGT AWSOMEE!!! 
Förresten så vann jag en danstävling på pan för någon vecka sen. Hehe..;)

Till er alla från mig, ni som inte åker på discon och släpper loss, DOO IT! Det är så underbart, ni kommer inte ångra er.

Hahahaha, det där kanske blev ett riktigt ointressant inlägg och ingen förstår säkert inte, men jag var verkligen tvungen att uttrycka min stoora kärlek till disco. Det får mig att må som bäst. /MOA.

Här dansar jag och Julia galet i tjooocka vinterkläder en grillkväll i november.


Obss

Gå in på melles blogg. är hemma hos henne nu och eftersom jag inte hade så mycket fakta om henne i förra inlägget och ni vill veta mer. varsågod. www.coolasnyggningen.blogg.se have a great time


Love Amandaa♥

Helt sjukt asså

Johan visade mej denhär videon och asså jag satt du och höll andan medans han spelade så himla SJUKT svår låt?! Det går ju bara inte....
KOMMENTERA OCH SÄG VAD NI TYCKER OM DENNA SJUKA LÅT♥



Städning på en FREDAG?

USCH!! jag och Johan har städat hela morgonen.. Damsugat hela huset, städat toaletterna, dammat mattor, städat våra rum, damtorkat you name it! Uschuschusch! Duuhh.. Men halv 2 då slipper jag påminnas om denna morgon, för då bär det iväg till grundnäs. Melle HÄR KOMMER JAG! Haha.

I alla fall så ska jag till Melinda då. Och det blir jätte skojj! Hon är rolig dendär tjejen. Haha. Ska säga några ord som beskriver Melle.

  • Snäll
  • Busig
  • Djurvän
  • Amandavän. Haha

Sedan här kommer lite fiin fakta om min kompis.

  • Hon bor i Grundnäs.
  • Hon har två hästar, två katter och 4 kaniner.
  • Hon har en blogg med mej och hennes sommargranne Anna (fasst den bloggen har varit död ett tag nu..).
  • Hon har också en egen blogg (vet inte vad den heter).
  • Hon har asmånga syskon, är inte helt säker men jag tror att det är 7..
  • Hon är ganska lång och har färgat brunt hår.
Mohahaha, där var jag lite ond. Men jag kunde ha berättat grymt mycket mer. Haha. Men nu ska jag vänta på att pappa ska komma hem och skjutsa iväg mej. Det var en sån katastrof. Han skulle igentligen komma hem vid 12 och skjutsa. Men, då ringer han och säger att han MÅSTE på ett möte och inte kommer hem förrän halv 2... Böörjar verkligen irritera mej på hans jobb eller vem det nu är som ger honom så himla mycket att göra.

Haha, ojj. Nu vart det rejält med små funderingar här haha. Men nu MÅSTE jag sluat.

PUSS




Ahhh


SÅ COOLT! haha. Så himla coolt asså! speciellt gubben som springer. Kolla in 0:55, då börjar det riktigtriktigt coola, tycker jag, hur kan den röra sig sådär? Eller det är ju coolt hela tiden men..



Awsome dayy

BILDEER. idag har det som sagt en slappar dag. Idag har jag varit ute och fotat med Larkiz, Johan och hans kompisar, Nils och Arre. Ni kommer att få se bilderna senare när jag har tagit mej ork till att lägga in dom på datorn.. Det var ganska många bilder som jag tog men jag väljer ut dom bästa så får ni se dom. Kan slå vad om att dom är suuuper fiina! HAHA.

Nu ska jag fortsätta surfa runt på internet men först innan jag säger hejdå, så ska ni få två videos av mej. En rolig och en som är ännu roligare. Hahaha.


det är samma killar som gör båda filmerna och detta är deras första video.
hahahaaa



nörden..

GUITAR HERO. har börjat nörda det igen.. Har typ perioder när jag nördar en viss sak sen så går det över och man kanske inte spelar på ett år. Sen så upptäcker man det igen och så börjar man spela igen... Har en sån period nu. Det är så himla kul så man inte kan sluta.. Haha. Känner mej som världens nörd.

Idag ska jag i alla fall ha en ledig dag och bara vara hemma och slappa. Okej jag ska ju inte bara slappa det måste ju vara nån som gör lunch.. och går ut med Lakriz.. Men annars förutom alla småsysslor jag måste göra så är det en slappar dag. HÄRLIGT!


Guitar herooo!! haha.



SUPERSNYGGT MOA

JÄTTE FINA BILDER PÅ OSS ALLTSÅÅ! HAHA. Moa la ju ut massor med underbara bilder i sitt förra inlägg! Wow vilka partytjejer vi är, eller så vi bara allmänt weird.. HAHA.

Tänkte också berätta lite om dagen som varit. Jag och Cissi har varit på Edda med hennes familj. Vi badade, fikade, dök, busade, hoppade och skrattade massor! Ännu en superdag på lovet. När man är och badar så känner man inte förrän efteråt hur trött man är.. tex när vi åkte hem i bilen så dog min kropp, kunde typ inte röra mej, vart sviiiin trött..

Jag är faktiskt fortfarande trött, orkar inte resa mej från soffan. Fasst jag vet att jag måste för nu är maten klar och pappa blir inte glad om han måste ropa typ 50 gånger innan man kommer..:D hehe

Okej, jag måste.. Men jag orkar inte.. Joo, jag orkar.. kanske...



vill bara visa hur patetisk jag är.. när jag äter limpa med korv på så äter jag alltid runt korvarna tills det blir denna lilla bakelse.. Haha.

Puss o kram







Eddaa

EDDA EFTER LUNCH. med cissi♥ det var länge sen jag var med henne, det blir riktigt skojjsigt! Dom skulle komma och hämta mej efter lunch men har inget att göra fram tills dess.. för att bara få tiden att gå så gick jag igenom mina mobilbilder och hittade denna uuuuunderbara bild på moa! haha. Här kommer den! ( moa kommer döda mej.. )


väldigt suddig mobilbild med en super fin mooa på!!♥



Moa: JAG OCH AMANDA ÄR RIKTIGA SHOWARE!!!

Först innan jag börjar skriva så måste jag försvara mig. Amanda har lagt ut så mycket fula bilder på mig från de senaste dagarna så jag måste nästan säga att jag inte alltid ser ut så där. Hhahaha...

Vi har iallafall gjort två stycken höjdarfilmer, eller mer åt musikvideohållet. Jag hade tänkt lägga ut dem på youtube, men det verkar inte gå..... Men kanske lika bra det. Vi är ju inte allt för vackra, haha. Men danserna vi gör i våra musikvideos äger!

Nu tänkte jag lägga in lite gamla bilder som visar att jag och Amanda alltid har varit två riktiga showare:

Vad var det jag sa?
ÄLSKAR DESSA PARTYBILDER, haha♥

House

Ser House. med popcorn och familjen. MYSIGT!

Imorrn är det ännu en sovmorgonoch ännu en dag att se framimot!

Amanda ♥ Lov!!





Dance

ÄNNU EN GALEN DAG MED MOAA. det kommer kanske videos på våra fiiina danser senare om moa får upp dom på datorn, och hon måste ju redigera dom lite också så.. vi får se om hon lyckas så ni får se våran fina magi! haha.


fiin

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL EN JÄTTE FIN LÅT MED ASFIN TEXT!

har lyssnat sönder mitt huvud på denna låt. Den är så fin med världsbästa texten! Blir alldelens lycklig och varm inombords när jag hör den.
Vet inte hur det är för er men jag blir jätte glad. kommentera gärna!

PUSS o HEJ





Lilla jag..

.. I fredags när jag var såå fin alltså.
Skiiit, bilden blev sne.. men okej om ni inte ser det så är jag i alla fall ett EEMOO:Dhehe

AAJ

Men så går det efter en dag på leos.. Har väldens ''glidsår'' sen när jag åkte i hoppborgs rutcshkanan igår.. Har typ inte kunnat sova på den sidan.. AJJ..
Idag är i alla fall en ny dag med nya möjligheter. Haha. Vet inte riktigt vad jag ska göra men.. kanske vara med nån, eller kanske bara vara hemma och slappa.
Men nu ska jag ta och äta frukost. Är det nån annan som verkligen inte vill äta frukost på morgonen? Blä..
Puss och kram♥

Kul med Moa


Leos hele dan

Med Johan Nils och Cippe. Har varit där i över 6 timmar! Helt sjukt.

Sen så har jag och Moa bestämt att vi ska vara med varan och typ göra en ''musikvideo'' men vi får se för jag vet inte om jag kan röra mej ur stolen.. Har ont överallt.

Har inte så mycket att säga förutom att det är LOOV!! lovlovlovlovlov..♥ Vad behöver jag säga förutom det? Lov = kompisar, slappa, ledig, inga läxor... ahhhhh

Men nu ska jag gå och se om Moa har smsat nått mer. mobilen dog så jag var tvungen att sätta den på laddning så jag måste gå dit hela tiden när jag ska kolla om nån har smsat.. Blä

Have a great day

Puss och kram





RSS 2.0