Aj

Hejsan. Idag har jag varit hemma från skolan eftersom jag igår var i klutmark och skulle absolut ramla och slå svanskotan.. Så jag har just nu sjukt ont och kan typ knappt ställa mig upp. Blä.
Sitter och försöker göra läxa, matte, rättare sagt. Vi har matteprov imorgon och det känns ju bra.. Jag kommer seriöst få ett stort IG. ORKAR INTEE!! hata procent!

MOA: OCH JAG UPPDATERAR IGEN, jag är så duktig. Här kommer min gårkväll..

Igår var jag och min familj på middag hos Amandas familj. Vi åt väldigt god mat, veerkligen!! Jag, Amanda och våra bröder lekte lekar där man fick sig ett gott skratt. Jag och Amanda kollade i gamla skolkataloger. Vi och våra bröder lekte även lite mörkerkurragömma, lääskigt värre!! Amanda hade världens bästa gömställe och jag var sämst på att leta..... Haha. Vi hann även med att se melodifestivalen, äta efterrätt, äta godis och annat gott som chips och att se Notting hill vilket är en av de finaste filmerna som finns!! Trevlig kväll.
Mv5bmty3ntq2njgxnf5bml5banbnxkftztywmdg2mde3._v1._sx475_sy352__largeText_125078079_large
Notting Hill. Fiiint!

Moa: FLOWERPOWER


©Moa Marklund.

Tog dessa bilder idag. Lång slutartid är hemligheten bakom bilderna. Liiite redigering har bilderna, men inte mycket alls. Ökade kontrasterna på bilderna, det är allt. Häftiga bilder tycker jag. Bilderna uttrycker verkligen Flower-power!!! Pappa som inte är kreativ förstod inte det coola i bilderna, han tyckte bara att dem var suddiga.. Haha..
/MOOOA.

fross

Hej nu fråssar vi godis hemma hos Alexandra!!
/AMANDA

MOA: MITT LIVS HÄNDELSE. SEGERDANS TILL TUSEN! VAD GÖR VI? NU KÖÖR VII!!! OMG, JAG DÖÖR!!!!

DETTA ÄR DET BÄSTA SOM HAR HÄNT. Gjälde, skrik, gjädjetårar, segerdags, skratt, telefonsamtal med Joffe, ett galet sms till Ellen, osv.. Detta fick jag syn på idag...

REBECCA OCH FIONA TILL STADSFESTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asså jag vet inte vad jag ska ta mig till. Har aldrig varit så här lycklig. Detta är liksom a dream come true. Jag och Joffe har tänkt tusen gånger hur underbart det skulle vara ifall Rebecca och Fiona skulle komma till stadsfesten. Vi har alltid tänkt att det är heelt omöjligt, och oj vad vi har sörjt.
NU ÄR DET GLÄDJE, ALTSÅÅ SHIIEET, HEEELT SJUUKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UNDERBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAART. Gissa vem som redan har bokat biljett? Hahaha.

Nu ska jag lugna ner mig. Vi hörs. /MOA.


sött

bilder från we♥it och google
Fick världens rus att lägga in massor med söta bilder på djur. Och kolla på dessa jag hittade. Kan man stå imot en sånt cuteness?♥
puss hej!



fotobooth bomb

♥Hejhej.
idag har det varit onsdag och det betyder slööööjd. Jag hade varit jätte taggad på slöjden sen kom jag dit och då gick det bajs. Då vart det inge kul längre...
Det andra som är värt att prata om är NO:n. Vi skulle dissikera... Usch. Jag trodde jag seriöst skulle spy. Jag, Alex och Ella satt därute och stirrade isället för att vara därinne och skära... Så himla omogna dom i vår klass är, det går inte att beskriva.. Det bästa med skoldagen har varit lunchen, hehe. TEX MEX BUFFÈ!!♥
Efter skolan så gjorde jag läxor. Vi har så sjuk mycket nu, Matte prov, engelska läxa, svenska ord, Boken om mig, spanska prov... Jag blir deprimerad när jag tänker på det!
Här kommer lite bilder från fotobooth som alltid kan lätta upp stämmnignen!
Hahahah. drogad på sista bilden?

Mat

Hej nu har jag just ätit, taccopaj! MUMS!! Och nu ska jag skriva det här och sedan springa iväg och duscha.
Hehe fintfint. PUSS OCH KRAM



2005

Awwww...! Detta är då min gamla klass 2005.
SÅ HIMLA GULLIGA VI VAR!

MOA: NYYYTTTT!!!!

Nu har jag varit lite duktig och gjort en ny header. Har dock inte frågat Amanda om lov.. Men jag fick lite panik när jag insåg att det stod 'God Jul' på våran gamla. Tycker att den nya blev fin. Inte så välgjort men den för duga tills vi fixar en ordentlig med lite nya bilder kanske? Vad säger du Amanda? Och Amanda, vad tycker du om den nya som jag gjorde?
>>>> <<<<
Nu börjar min tv-kväll som jag har varje måndag, gärna med något gott till också, hehe. Kommentera gärna vad ni tycker om den nya headern.. Annars.. Haha!! Vi höörs. Hejdå. /MOA!!


vill haaaa



mois

HEJ. Sitter här och kollar på bilder från igår när Moatoa var här. Här kommer några som jag redigerat.
Idag har vi haft IL dag så vi slutade före lunch. SKÖÖÖNT, tror inte jag hade orkat med en hel dag..
Nu ska jag ut med Lakriz. Puss och kram

HELT OTROLIGT KUL..

Denna helg har verkligen varit helt fantastisk och nu ska jag (som Moa skrev i sitt förra inlägg) berätta om min suuuper helg!
FREDAG.
Jag har ju redan berättat lite om fredagen, men för er som inte vet det så var jag med Hanna först på stan sedan for vi iväg på DIISCOOO!
LÖRDAG.
Lördagen så var jag först på fotbolls träning med käära laget. Sedan på kvällen så kom det över folk hit och hjälpte till att förbereda överraskningsfesten som vi hade planerat för Hanna, Anna och Alexanda! Vi ordnade bål, kakor, muffins och saker så man kunde göra sin egen marängswiss (stavning?)!! DET VAR HELT FANTASTISKT. Vi hade också lekar som vi lekte, just dance som spelades och såklar massor med godis som käkades!
Jag hoppas att det var roligt för födelsedagsbarnen och självklart för alla andra som också var här!
FUNFUNFUUUN!
SÖNDAG.
Idag har jag spelat match i Skellefteå hamn mot Bureå! VI KROSSADE DOM MED 5-2!! Weeeeheey.. (internt skämt!)
Söndag kväll ska nu spenderas med Moa, vi ska.. Jaa, det får ni allt se i senare inlägg. Puss och kram

Moa: PPARTYPAARTYPARRTYPARTTYPARTYY

Hej kära läsare! Igår var det nog min bästa kväll på hela detta år. DISCO I FELICIAS KÄLLARE!! Vi var gaaalet mycket folk. Ni skulle ha sett felicias uppfart, typ 10000 cyklar. Man fick sig varken ut eller in efter att alla hade kommit. Vi dansade heelt gaalet mycket, både discodans och tryckare. Tryckare som på den gamla goda tiden i typ femman. Det var gulligt det. Vi hade så otroooligt roligt!!!!!!! Tänk att det finns så fina människor här i världen. TACK FÖR DEN UNDERBARA KVÄLLEN♥


Tror att Amanda hade en riktigt kul kväll igår hon med, hon kommer troligen att skriva om den här senare!

Nu har jag lagt in de allra bästa discolåtarna i heeeela världen på min iPod. One(your name), Seek bromance, Who's that chick?, Baksmälla, Memories och Gettin' over you. Underbara discolåtar, man blir sååå taggad!!!! Ska ikväll ta med mig min iPod till Amanda och vi ska fota en massa coola bilder till den coola discomusiken. Troligen så kommer det att bli en massa dans också, som vanlig, haha. Vi hööörs. /MOA.

I throw my hands up in the air somtimes, saying heey ooh!

Hej! igår var ju jag och Hanna med varandra typ exakt hela dagen. Först stan till typ 5 eller något, sedan for hon hem och käkade, sedan efter det typ vid 7 kom hon hit igen och då fixade vi oss och for till discot.
Discot var oväntat kul, eller det var jätte kul ibland och vissa låtar var bara så att man kände att man ville hem. Men vi stannade hela discot! Duktiga vi.
Klockan var typ vid tolv när hennes pappa kom och hämtade henne hos oss. Kort sagt en rolig dag med Hanna.
Idag har jag sovit ut läääänge och sen när jag vaknade har jag kramat pappa som kom hem från Spanien, städat mitt rum, plockat mammas ögonbryn och lagat lunch + lite små saker som inte är viktigt.. (dator, legat på golvet med lakriz och typ halv sovit..).
Nu ska jag snart vandra iväg till LinnePinne och åka med dom till träningen. Taggelitaggaaaaa
Puss och kram
liite skillnad kanske..?



HEMMA

Hejsan nu har jag kommit hem från stan. Jag och Hanna for direkt efter skolan och det har verkligen varit kulkulkul!
Hanna SA till mig att hon skulle köpa mycket, men blev det så? Nej.
Istället var det jag som skoppade upp hela stan ensam. Okej, hon köpte ganska mycket men.. hehe.
Min köp var i alla fall:
Två nagellack från Lindex
♥ En ring från Lindex
♥ Ett grafitti nails nagellack från HM
♥ Ett par byxor från Gina Tricot
♥ Lite pyssel och grejs från Ådells

YEEY jag har äntligen köpt en ring som jag ÄÄÄÄLSKAR. Seriöst, jag har typ letat sen jag var 5.. Okej jag skojjade men nästa...
Ikväll försökte Hanna peppa mig på att fara på disco. Men.. Orkar jag, det är frågan? Vi skulle i alla fall smsa och höras om vi skulle fara. Har fortfarande inte bestämt mig...
Aja, puss och kram

Similar faces

hihi!! Söööötisar. Så gulligt med samma pose!
Idag har det varit en riktig chill dag. Torsdagar är riktigt bra för de trötta, slöa personerna (som mig då)! Nu måste jag springa iväg och fixa det sista innan Maja och Sofia kommer och hämtar upp mig. Jag ska nämligen iväg på kör! TAAAGGA. Har varit helt sjungig hela dagen..
Men nu måste jag verkligen sticka. Ses
puss och kram

Ellen gästbloggar

Chachaa!
Här sitter jag på mitt rum tillsammans med amanda.
Vi har suttit vid datorn och kollat på fula bilder på mig som liten.
MYCKET trevligt.

snyggt harry...

Tina

Här kommer fler bilder på Tina.
Jag älskar stilen med bara två enkla linnen, ett stort halsband och super mycket ögonskugga och läppglans! Ser ni att hon har guldigt? LÖÖÖÖÖVEIT!!

Earth hour!!

HEJ ALLIHOPA.

Nu tänkte jag bara skriva ett fint litet inlägg så att alla ska komma ihåg EARTH HOUR! Det är den 26 mars kl.20.30.

Jag och Sofia ska jobba vidare nu. Puss och kram.

KOM IHÅG ATT SLÄCKA NU!


Fotoshoot coming!

Jag vet inte varför dom blev snea men det är i alla fall några SNYGGA bilder! Haha älskar dessa bilder alltså och vi hade sjukt kul när vi gjorde denna FOTOOOSHOOT!

Sneeekpeeeeek

haaaaha. Jag och Tiniwiiiini har haft en rejäl fotoshoot. DET BLEV ASBALLA BILDER ASSÅ!! Bilderna kommer upp här på bloggen senare ikväll eftersom jag måste redigera lite först.
Pussochkram nu ska vi äta, jag och Tina

GÄSTBLOGGNING!!:D

Hejhallå busungar!!
Här sitter jag, Tina, jag är med AmandaPanda och ska
vara med henne till typ... 21.00? (ska äta här, hoppas Amanda är en bra kock!)
Just nu håller vi på att fota.. eller Amanda fotar mig.
Ni kommer att få se senare men jag varnar er, jag är ingen
bra modell!!:S
Om ni undrar vad Amanda gör in this momet så får ni veta det nu:
- Amanda är en duktig tjej så hon plockar ut disken ur diskmaskinen,
duktigt Amanda, duktigt!!:)
Nu ska jag kila, ''todeloo'' /Tinaaaa:D
Redigerad av Amanda, på bilder... jag... eh, för ganska länge sen:]

Always look on the bright side of life

Hej. Snart så bär det iväg på futsal match mot sunnanå -95. Taggad som bara den!
Igår så hade vi massor med kompisar här hemma. Tre familjer för att vara exakt. Det var riktigt kul asså!
Nu ska jag ta på mig fotbolls grejor och packa. Ses senare♥

Stan

YO!
Idag har jag och Alex som sagt varit på stan. Riktigt najs var det. Vi (i alla fall jag) hade super kul och jag tror att vi köpte upp typ halva stan.. HAHA.
Här kommer bilder på det i som nu är nytt i min garderob!
1. 30 cm silverkedja
2. G-klav
3. Vattendroppe med ett hål i så man kan ha den i en kedja
4. Två ringar
Kjol från Nelly.com (denna beställde jag för några dagar sedan)
Stickad tröja från Nelly.com (också den beställde jag för några dagar sedan)
Stickad tröja från Ginatricot
Örhängen från Ginatricot
Det var allt. Dagens köp var väldigt lyckade tycker jag. Jag köpte också denna bok som jag har längtat efter lääänge. YEY!
Vampire diaries!♥
Nu ska pappa fara och hämta mat som vi nyss beställde från tre kronor. Jag ska ha en hamburgare! HAHA muums. Känner mej som en gris.
Puss. Nu drar jag.

hola

Hejsansvejsan.
Just nu sitter jag och filosoferar hemma i mitt hus. Vi har hål och jag är hemma och hämtar min börs. Jag ch Alexandra ska nämligen på stan direkt efter skolan. Det blir väldigt kul. TUMMEN UPP.
Men jag kommer nog inte kunna shoppa hur mycket som helst för jag är typ lite pank...?
Här kommer några bilder från arkivet som jag tycker är super fina.
fintfint.
Nu ska jag nog cykla tillbaka orkar inte vara här mer.. Puss

Läxa nästa

Ja. Nu blir det svenska skrivande. Ska vara klart imorgon och jag har en halvt kapitel kvar. Jag som liten...
Första tanden.
puss och kram

Hiss eller diss

Nu var det dags för en Hiss eller Diss igen då.
♥ So arbetet inlämnat.. SÅ SKÖÖÖNT
♥ Min förkylning är så gott som borta!!
♥ Bulle till fika. MUMS
♥ Min spotify lista<3<3 LIKEIIIT
♥ Utvecklingssamtal med Gäddan typ nu
♥ Svenska kladden för Boken om mig ska vara klar IMORGON!!!
♥ Mörkt och kallt ute!
♥ Snart slut gratis sms....

Visste du att..

..gruppen Kiss hade tänkt döpa sig till Fuck men de bestämde sig för att ta namnet Kiss istället.

HEJ!
Det är EllaBella som gästbloggar!
Länk--> ELLAOTINA.BLOGG.SE

Just nu sitter Tina och fixar musikredovisningen och jag och Amäända tittar på barbie bilder :)
Om ca 40 min börjar So:n, sen har vi spanska(suug) och sen slutar vi :D

Ska göra ett försök att göra inlägget roligare:



Okej, det vart inte så mkt roligare. Vad kan jag säga, komedi är inte min starka sida

Super-knüller
Amanda och jag ville ha med den här också :) ^


Rolig jag är då..

Har gjort en jätte fin film av dej Moa! Du måste se den!!
Haha
hahhahhaaa

Cecilia

Now you see me, now you don't...

Photoshoot..



Tjabbatjenare.
Jaa. Jag och moa hade ju en liten photoshoot i morse. Här ovan ser ni några av de supersnygga, underbara pics vi fick. Trevligt värre var det. Lite kallt bara.. hiiih

Ikväll så ska jag vara med Cissi. Vi var inte bortbjudna ( som jag sa i videoinlägget..hehe ) så jag passade på och fråga cissi om hon ville sova över. Och som ni kanske kunde lista ut själva så gick det ju bra. FUN!
Har inte så mycket mer att säga förutom att ni MÅSTE KOMMENTERA dessa bilder!!
Puss

Sneakpeek


Här var en lite sneakpeek på bilder som kommer att komma upp i framtiden. Moa och Amanda har äntligen varit ute och fotat ordentligt! Bilderna blev vackra. Snart, mycket snart kommer ni få se dom. Nyfikna?
Puss och hej, leverpastej!!♥

OOOOMGGG WEE DID IT!!!!

OMG WE DID IT, videoinlägg från oss!!! Hela världen är i chocktillstånd, och överlyckliga.. Eller?
Vi är ju inte proffs på detta, men we hope you aall like iiit!!! Njut. Enjoy. /AMANDA OCH MOA, THE BEST IN THE WORLD(ja, vårat självförtroende är på topp!!)



Paniiiik../AMANDA OCH MOA
Nä, detta är ju underbart;)...

redigerat

Hoooj! Där fick ni 6 av dom bilder som jag och Moa fotade igår. RIKTIGT FINA TYCKER JAG!! Måste börja fota lite mer ute också. Men den finaste tiden på dygnet är när jag gå till skolan och när jag går hem. Sedan när jag är hemma är det mörkt... Så vad ska man göra?!
Idag är det både spelarmöte och träning(♥). Ska på båda eftersom min förkylning verkar lägga sig (tror jag!!). Så Moa kommer hit 10 över 6 och då ska vi vandra iväg. Nicee!
Nu måste jag sticka iväg på mitt rum och PLUGGAAAA. "Boken om mig" skisserna ska vara klara nästa vecka. Det ska vara 10 kapitel och jag har skrivit 6 bara!! Paniiiik..

puss



MOA BLOGGAR

Jag håller vad jag lovar, hej!!
Som Amanda skrev så var jag hos henne igår. En trevlig onsdagskväll med snygga dancemoves och pics. Längtaar tills Amanda lägger upp någon bild här.

Livet rullar på i samma takt som vanligt, det är mycket i skolan(nationella börjar på tisdag, OMG!!), jag hatar att stiga upp på morgonen, jag vill ha sommarlov och kunna göra vad jag vill.. Nu är det bara att kämpa på. Några månader kvar. Sedan är det sommarlov, jag går ut högstadiet och en ny skola väntar. Jag har sedan länge tillbaka bestämt vad jag ska gå för linje och nu längtar jag!! Kommer dö när jag ska lämna min skola och min klass, tårarna kommer att spruta. Men nu längtar jag efter något nytt!

Ikväll blir det fotbollsmöte och träning. Ska hinna träna på några glosor också innan en ny dag med onyttigheter väntar. Ja, jag har onyttig vecka istället för nyttig, hahahahah!! Vi hörs. /MOA.

Jag bjuder på lite bilder från foto med Joffiee in thaaa studiooooooooo. Haha!




Moa and Amanda pics

YO.
Moa var här och vi dansade, fotade och skrattade. Jag ska lägga upp bilderna en för en, i alla fall dom bästa, och då ni! Hahah. Men tills dess så får ni nöja er med ett stort, fett collage!
Och eftersom jag lovade Moa att jag skulle redigera och lägga upp bilderna så LOVADE hon att blogga! HÅLLER DU VAD DU LOVAR MOA?? Vi får väl se!
nu sitter jag och familjen och myser framför tv:n. TREVLIGT. förmiddagen och eftermiddagen var hyfsad, kvällen SUPER och nu är det slapp som gäller och det är ju också SUPER.
Haha pussokram

skridskor

foto: Jag och Alexandra Aveling
Idag hade vi skridskor på gympan. Det var otroligt kul! Det brukar inte vara kul med skridskor men idag när det bara var tjejerna som spelade var det bäst! Det var B vs D (8D, 8B) och D vaaaann! yeeah
Nu ska jag och johan spela light tempel!! HAAHA
svar till Anna: Självklart skulle jag kunna göra det men asså det är ju inte bästa kvallan och jag vet inte vilka du vill ha. Men jag kan ju ta dom som är på dej och några till. Blir det bra?

RSS 2.0