ITS FRIDAY! FRIDAY!!

Jag och min klass ska alltid sjunga på samma låt då det är fredag och vi springer ut till korridoren helt överlyckliga. Förra året sjöng vi alltid: NUU EE DET DAAGS FÖÖR FREEDAGSMYYYS!!!! Nu för tiden sjunger alla på: IT'S FRIDAY, FRIDAY, GET DOWN ON FRIDAY!!
Lite kul tycker jag. Värst stämningen. Och vilken lycka!

Idag var det ännu mer lycka eftersom att vi fick sluta en timma tidigare. For hem efter skolan och satte mig i soffan och kollade på ''Sam-videos''. Amanda som också har sett videos med han tycker att jag liknar honom. Haha. Han är iallafall typ världens roligaste!!! Skrattar ihjäl mig åt honom!!

Nu känner jag att jag bara svamlar på om heelt ointressanta saker... Heejdåå!!! /MOA.


Fotoshoot with Moa

Hej gott folk! Idag har jag och Moa haft en lite fotoshoot ute på hennes bakgård. Vi fikade och solade också. Hade riktigt mysigt med sol och allt. Förutom att vinden blåste lite på oss.
Nu ska jag chilla och fika lite sedan imorgon är det andra första skoldan. Haha.
Skolan var faktiskt inte lika jobbig som jag föreställt mig. Och det är positivt eftersom detta var våran värsta "pluggdag"!
Jag har inte bloggat så mycket nu på våren eftersom jag varit ute på alla mina lediga timmar. Jag kommer inte blogga så mycket nu när skolan börjat heller eftersom det kommer bli mycker läxor och annat...
Men jag kommer blogga! Haha.
Ha en bra kväll! Pöss
/Amanda

VÅÅÅR ÄR BÄÄÄST!! /MOA.

Jag har varit i fjällen en lång tid. Är hemma nu och njuter av de sista timmarna av lovet. Vädret är underbart och jag har blivit brun i mitt face. Nice!!
Nu ska ni få lite bilder från den senaste tiden..

Denna bild togs i fjällen. Hade en great time in Kittelfjäll.

Nu är det vår och på min gård blommar blommorna för fullt. Kan inte annat än att älska detta.

Hängde på bryggan med Agnes och Maja igår. Kääära bryyggan vid älven. Mitt favoritställe här i stan.

Jag och Erik hade oss en liten trevlig stund igår ute i solen. Vi tog lite kort och Erik lärde mig lekar, haha.

Hängde även vid älven igårkväll. Denna gång med Joffe, Julia, Daniella och Ellen. Sedan drog vi till Julia dit även Felicia kom. Kära vänner!

Så där ja. Nu luktar det grillat och jag ska gå ut och sätta mig i solen och äta middag innan jag ska på fotbollsträning. Hejdååå. /MOA.

Bildbomb just for you!

Hej. Amanda här. Idag är det så varmt att det inte är sant! Sitter ute med trekvartsbyxor och t-shirt BARA. Barfota också t.o.m..!
Moa är ju fjällen undra hur varmt det är där.. Finns det ens nån snö kvar? På tal om Moa..
Alla som vill att Moa ska blogga, skriv en kommentar därnere!
Och även om ni inte vill det kan ni skriva det för min skull<3

Puss och Kram/Amanda

People killin', people dyin' Children hurt can you hear them cryin'?

Foto: Amanda
Amanda är trött. orkar inte skriva.
Har varit med Cissi idag och jag ska troligtvis vara med Alex imorgon. Pussochkram
/Amanda

don't drink

drick inte vatten ur kranarna.

KOLLA IN..

(klicka på bilden!!)
Detta är då min och Alexandras nya foto blogg. Här skriver vi mest om foto men också mode, musik och annat trevligt.
Alexandra är ju en riktig hejjare på att göra designer och annat som har med bloggen att göra. Hon har både gjort designen, headern och footern. Även om jag då och då la in några ord så är det hennes skapelse! She is very good!
Ni kommer att få se ny bilder varje dag och videos kan också komma upp då och då. (Checka in kategorierna)
Som sagt så klicka er in här.
love/Amanda

Moa: MOOT FJÄÄLLSS

Helo!
Springer fram och tillbaka i mitt hus. Packar, städar, för över musik på min iPod, bakar och bloggar samtidigt. Bra kombination. Tänkte dessutom bli klar med allt det jag ska göra innan 12, eftersom att jag då ska lägga mig i solstolen och få lite färg på min likbleka kropp. Men varför packar jag, osv?
Joo.. Jag åker ikväll till fjälls. Taggad men även otaggad. Känns liksom fel att fara och åka slalom då det nu känns som vår. Men jag har hört att det ska vara sol och varmt hela tiden då vi ska vara borta så när jag kommer hem ska jag vara en brownie!! Tror inte att jag hinner blogga mer idag, och troligen inte heller på ett tag eftersom att jag ska vara borta. Kanske hittar mig något internet där borta, då kanske ni har tur och får ett inlägg!
Ha det så bra! Och Amanda, blogga på och ha ett bra fortsatt lov. Glad påsk! Kraaam. /MOA.

Sportloovet i Hemavaan!

Don't hide yourself in regret Just love yourself and you're set

Hej.
Jag är så trött så ni fattar inte. Kommer nog inte kunna hålla upp huvudet länge till... Ska kanske lägga mig och läsa eller nått.
En hel dag med förskoleklassbarn är ganska påfrestande. Och jag och alex har nu varit med dom i 4 dar. Men dom är ju super söta också.
Men nu ska ni slippa höra mitt tjurande och ointressant snack. Här kommer några underbara bilder från förra våren!
Love /A

MOA: Blandade kännslor.

Jag har nu cirka en månad kvar på min nuvarande skola. Jag kan inte fatta det.. Det är blandade kännslor detta alltså. Jag känner mig förväntansfull inför gymnasiet men.. Att lämna min underbara världens bästa klass och min fina skola. Nä, jag kommer inte att klara av det. Ni fattar inte hur ledsen jag kommer att vara på skolavslutningen. Jag vill inte lämna 9A på Brännanskolan. Åh....
Idag tränade jag och min klass på en låt som alla tjejer och alla killar ska sjunga. Vi ska sjunga en seriös låt och en lite mer rolig låt. Den här seriösa är så fin. Och alla sjunger så fint och tar verkligen i. Jag började gråta när vi övande på låten idag. Alla är så fina, åh, jag älskar alla underbara människor.

♥♥♥

just give me a chane

Kollat runt på olika hemsidor och jag och mamma bestämde oss för att beställa en jacka till mig. Är superglad eftersom jag inte har någon vår jacka.
Blev dessutom sjukt inspirerad av alla fäger och mönster. Ville bara köpa exakt varenda plagg jag såg!
Måste fara och storshoppa någon dag. DESPERAT.
Puss
/a

Amanda:

Hej friends! Idag så är jag med Alexandra som vanligt. Vi hade då prao först sedan så for vi hem till henne och fotade, filmade och mycket mycket mer.

Här kommer en liten bild på min klädsel today.


Kofta - H&m
Tshirt - Crocker
Linne - H&m

Dåligt inlägg.. Jag vet.. Live with it..
♥//amanda

Moa: Tjoller

Igår var det verkligen världens bästa vårväder. Det var så häärligt!! Idag är det inte alls lika bra väder. Men solen tittar faktiskt fram nu.

Har haft en bra skoldag, som varje tisdag. På förmiddagen byggde vi broar på tekniken och min, Ellens, Julias och Hannas blev bäst!! Sedan hade vi bild. Efter den godaste lunchen på skolan, alltså fiskpinnar, hade vi gympa. Dans på gympan. Guud vad kul!!!!!! Skoldagen avslutades sedan med HK där vi gjorde rulltårta. Toppen!
Stannade kvar på skolan med Ellen och Joffe och pluggade tråkig fysik.. Men vi lärde oss faktiskt en hel del vilket känns skönt.
Nä, nu har jag bara snackat på om helt ointressanta saker. Ska säga hejdå så att det inte blir ännu mer tjoller. Vi höörs. /MOA.

En ny bild på mig.


Moa:


Nu är det vår!!!!! Underbart.


Amanda:

Två riktigt snygga tröjor som jag förälskat mig i. Från Monki.
Skulle verkligen vilja fara iväg till Umeå någon dag och shoppa loss!

Amanda:

tre redigerade bilder från arkivet.



Amanda:

Helgen har varit underbar och imorgon så börjar praoveckan. Vet inte om jag är så jätte taggad på prao men det blir säkert kul. Jag och Alex ska ju i alla fall vara på Medleskolans fritis och förskola.
Jag har haft lite kul på picnik och redigerat några bilder på kompisar och ni ska få gissa vilka det är!
SKRIV EN KOMMENTAR MED DINA SVAR.

1.



2.



3.



goodluck<3
//A

Moa: poker

Igår hade jag en hemmakväll med familjen. Vi spelade poker, hiimla roligt alltså! Men trots mitt otroliga pokerface så blev det inte en enda vinst trots att vi inte bara spelade en omgång..
Idag är det söndag och jag ska på stan med hela familjen. På stadium är det tre par skor, betala för två, så det ska vi kika på. Men jag själv ska nog mest kolla på en keps. Hur snyggt är det inte med keps på tjejer!? Mycket snyggt tycker jag. Och en keps i sommar blir nog perfekt!!

Nä, nu är det dags att gå. Hejdåå! /MOA.


Moa: Fotodag!

Idag har jag fotat my good friend Ellen. Mycket trevligt och det blev riktigt fina bilder tycker jag. Blev även några bilder på mig och oss båda. Vi fotade nere vid älven. Här ska ni få se några av fotodagens bilder:

Idag var det inte bara premiär för min nya, röda och fina vårjacka. Det var också premiär på att grilla. Åh, vi grillade kött till middag och det var sååå otroooligt gooott!!! Aahh!!

Ikväll är jag hemma. Ser tv och äter allt möjligt gott med familjen. Vi ska spela poker, haha, riktigt kul!! Vi hörs. /Moa.
Ps. Var håller Amanda hus nu då?;) Ds.

Moa: kuuul kväll med spel, underbara people och massor med skratt!

Blev en ootroligt kul kväll hos Petra. Petra, Ellen, Joffe, Aldred, Fredrik, Agnes, Filip, Robert och jag. Vi spelade roliga spel och skrattade. Oojj, vad vi skrattade. Har ont i magen faktiskt. Grymt kul kväll alltså! Kram och Godnatt! /Moaaa.

Spelkväll toniiight!!

Fick mig till skolan idag iallafall. Tjoho!! Och nu säger jag: TJOHOO!! HELG!! Vilken lång vecka i skolan jag fick mig, haha. På skolan var det nationellt prov som gällde. Läs och hörförståelse i engelska. Det gick väl bra antar jag. Sedan hade vi bara lunch, so och biologi och sedan slutade vi. Skön start efter min sjuka.

Ikväll ska jag på speelkväääll hos Petra. Känns som att det inte kunde ha varit bättre. Massor av trevliga pojkar och flickor och sällskapsspel. Kanske även något gott att tugga i sig. Toppen, toppen!!
Nä, nu ska jag slå på Eric Saades låt Popular och tagga igång kvällen, eller typ Rebecka Blacks låt ''Friday''!! Gillar verkligen de låtarna himla mycket!!
Okej, hoppas att ni förstod att jag skämtade. Haha, ibland är jag himla rolig, får verkligen till skämten alltså... Hejdåå. Ha en bra kväll! /MOA.

Detta var en spelkväll sommaren 2009. Spel har alltid varit vår grej. Åh, spel är ju något underbart! Hahaa.

Moa: Tulpaner är fina!


Med en bild på våra fina tulpaner säger jag nu hejdå för idag. Har faktiskt varit otroligt duktig. Fem inlägg bara idag!! Oj, oj, oj. Duktiga Moa. Duktig ska jag vara imorgon också. Ha det bra! /MOA.

Moa: Min lilla lunch.


Lagade plättar till lunch. Jag kände mig frisk och slog på stort! Fixade så fint på matbordet med goda saker till plättarna. Gulligt!
Efter att ha lagat mat, fotat och tryckt i mig plättarna så kände jag mig helt död igen. Slängde mig hostandes i soffan där jag legat tills nu ungefär. Åh, mår inte bra.. Jag måste ju bara till skolan imorgon, men nu vet jag inte hur det blir. Är så less! Aja, nu börjar iallafall snart andra perioden i hockeyn och jag hejar mer än någonsin på Skellefteå. KOM IGEN NU!!
Vi höörs. /MOA.

Moa: Hej, igen.


Innan jag går och gör mig lite lunch tänkte jag visa mitt egan hår. Okej, ni kanske är less på allt min prat om hår, men ja... Jag är alltså tjejen i mitten, som ni kanske kunde lista ut. Där hade jag gjort lockar med en helt vanlig locktång. De lockarna tycker jag är väldigt fina!!
Nä, nu ska jag ha lunch i magen. Vi hörs!! /MOA.


Moa: Ett intresse som jag har.

Jag har en liten grej som jag är väldigt intresserad av. Den lilla grejen är... Spännande... HÅR! Ja, ni läste rätt, hår. Ser jag någon person med en fin fläta, snygga lockar, långt och fint hår, kort och fint hår eller världens snyggaste ponytail som det så snyggt heter på engelska, så blir jag alldeles till mig. I Umeå t.ex. såg jag en tjej med så fint hår. Då började jag nästan skrika. Jag var nästan nära på att gå fram och ta i det. Hah, nä okej, inte riktigt.. Så galen är jag inte, men nästan.. Då jag är hos min gode vän Maja Westin vill hon alltid att jag ska fixa hennes hår. Antingen platta det eller göra plattångslockar. Då blir jag alldeles överlycklig!!!! Gillar även att göra något med mitt egna hår. Typ någon slags fläta eller fina lockar. Sen vet jag inte om jag är speciellt duktig på det, men det är kul! Nu har jag valt ut några otroooligt fina bilder på olika hår ifrån We♥it. Jag blir nästan tårögd när jag ser detta, tårögd av lycka. Åh, så vackert.. Haha!! Aja, njut nu av dessa bilder.
Tumblr_lirz4kds1p1qgv5awo1_500_largeTumblr_lhxby7vgvl1qd4aqfo1_500_largeTumblr_lj5z7yrgwd1qaqgu4o1_500_largeTumblr_lj2hd7zqev1qzkmfho1_500_largeTumblr_liswjqbbsl1qcihhxo1_500_largeTumblr_lfxbrf5pro1qghrteo1_500_largeTumblr_lj9joj3uua1qbrr2to1_500_largeTumblr_lerlcvosif1qbi264o1_500_large
Sååå mycket inspiration. Alla dessa frisyrer ska jag ha i sommar. Så nära som jag kan komma iallafall. Så fint!!
Vad tycker ni om detta?
/MOA.


Moa som talar, tjoho!

Tjohej. Jag och Amanda har haft oss ett litet snack. Snacket innehöll att jag skulle tagga till och blogga nu! För annars blir det ju inte så kul för Amanda, och det förstår jag. Så nu är jag taggad till tusen på att blogga. Jag sitter faktiskt och ler då jag skriver detta, haha. Jag har massor av idéer på blogginlägg som kommer att komma idag. Är nämligen sjuk, som jag har varit hela denna vecka, så jag har all tid i världen att blogga idag.

Ja, som sagt är jag sjuk. Men idag mår jag bra, så imorgon blir det skola igen, äntligen!!

Ja, så här känner jag mig alltså nu. Taggad/glad/överspeedad/galen eller ja.. Man få själv bestämma känner jag. Jag är bara glad att det inte fanns någon oinbjuden gäst i min näsa. Puuuh, vilket tur alltså. HAHA!

Moa här!

Vår blogg dör då Amanda är borta, ja, det har Amanda rätt i. Haha!
Fast det är inte bara Amanda som har varit borta. Jag har varit borta, mycket.
Hela vecka 12 var jag i Finland med ett gäng från skolan. En vecka hos en finsk familj. Vi upplevde så otroligt mycket. Saker jag aldrig kommer att glömma. Och i helgen har jag varit i Umeå, på Umeå Open och sett Håkan Hellström och Daniel Adams-Ray. Det var otroligt det med, veerkligen. Och igår, dag 2, shoppade vi gärnet på Umeås gator och torg, så kul. Men detta blev ju så kortfattat om mina upplevelser. Så jag tycker att ni ska skriva: www.mooamarklund.blogg.se där uppe i rutan, och sedan klicka på enter. Då kommer ni alltså till min blogg där ni kan se på bilder från allt. Och mer information liksom. Ni kan behöve klicka er tillbaka i arkiv, är inte säker, men kanske. Iallafall.. Checka in på min egna blogg!!

Kram. /MOA.

Amanda: Home, sweet home

Hola! HAr nu kommit hem från vår lilla "semester" i Hemavan/Tärnaby! Vi har haft så sjukt kul och jag ville VERKLIGEN inte fara hem igen...

Nåja, nu är jag i alla fall hemma och jag ska duscha och sen sova. Imorgon blir det skooooooola... USCH OCH FY!





Två mobilpics. Fler kommer senare.

kramisar



RSS 2.0