Amanda: Gympa

Hejsan idag hade vi gympa, och då hade vi FOTBOLL! :D Det var jätte kul! Men när det nästa var slut gjorde jag illa mej i knäet och jag hade typ ont hela dan efter det... Jag hade typ vridigt det. Men det värsta var att jag hade fotbolls träning kl. halv 6! Men när jag kom hem så tejpade jag knäet och for ändå.. Nu har jag just kommit hem efter en kall träning! :)
Nu länktar jag bara efter en lång varm ducsh!
Vem har ätit?
Moa såklart;D
Seeya!

MOA:Sick.........

Jag är sjuk. Har varit sjuk ända sen i söndags. Jag kräks, har ont överallt, har hög feber, hostar och har ingen röst!
Världens tråkigaste dagarna i hela mitt liv! Ja, dom här dagarna jag varit hemma har verkligen varit dom tråkigaste dagarna i mitt liv. Det enda jag gör är att sitta/ligga i soffan, se på tv, dricka vatten och nyponsoppa och sova. Och det ska jag göra i flera dagar till. Jag kommer inte att komma på skolan på hela veckan och i helgen kommer jag inte kunna hitta på något heller.. ÅH! Jag har nog aldrig varit så här sjuk i hela mitt liv. Det är ett under att jag sitter här och skriver just nu. Det trodde jag aldrig att jag skulle orka. I natt kräktes jag också.. Huvva! Jag har nog någon slags influensa. Det behöver inte vara just svininfluensan men någon influensa. Doktorerna säger att det inte finns något sätt att bota det, bara att vila.

Innan maten blödde jag typ 1 liter näsblod.. UAAAHH, det var så vidrigt....
Och ett till minus är att jag missar just nu våran sista fotbollsträning... Åhnej!!!
/SJUKMOA


Det där smilet har jag verkligen inte läpparna just nu, tvärtom!

Amanda: Ojojoj

Hejsan!
Åhh gud vad längesen det var jag skrev jag har varit med massa kompisar och jag idag på skolan hade vi bad dag! Det var faktiskt roligare än vad jag hade trott vi simmade 8 längder och sen ett dyktest som var ganska enkelt!
Sen hade vi fri lek och vi spelade vatten vollyboll och dykte och massa mer;)
Men sen var vi tvungna att börja byta om. Och vi när vi hade kommit till skolan så hade vi Först lunch och sen spanska och slutade efter vi hade haft NO.:)
Sen var jag med Linnea V och vi hade ganska kul!! :D
Jag och Moa när vi var ute och fotade!;)

Moa: Nu ljög du allt!


AMANDA! Håll med om att du ljög lite i förra inlägget. Jag fick faktiskt vinna mer än en gång! Jag vann kaske 2 eller 3 gånger. Så det så;)

Idag har jag varit i skolan som vanligt. På morgonen hade jag kamratombud eftersom att jag är kamratstödjare. Vi fick två små delicatobollar och saft på mötet för att det var första gången denna termin. Gott va? Men vi åt ju såklart inte hela tiden. Vi pratade också om viktiga saker.
Vi hade vårat SO prov idag också. Det gick jättebra!... Tror jag iallfall;)
Efter skolan så har jag bara pluggat och lyssnat på musik.

Ikväll ska jag.. Har faktiskt ingen aning än. Önskar att vi hade fotbollsträning ikväll. Det hade varit väldigt kul. Men jag måste vänta till imorgon. Längtar!

Heejjddååå. /MOA




Ja vad ska man säga om dom här två bilderna..? Finns nog bara ett enda ord.. SNYGGA!:O
Eller.. Vad tycker ni?;)


Amanda: Basket;)

Hejsan, igår kväll så spelade jag revanch mot moa i basket... OCH JAG VANN!! Igen;D
Hon är ganska sur sen körde vi igen och då vann jag och sen igen och då vann moa... för första gången, sist körde vi en sista gång och då vann jag;)
Idag har vi haft kort dag på skolan men inget kul ämne...:(
Sen efter skolan så tittade jag på tv... Ganska länge hehe:) Och jag har varit ute med lakriz spelat basket och blablabla mycket mer!!
Och nu ser jag aik-färgestad... och färgestad leder med 3-0!! Jag ska typ stänga av!
Men men... nu måste jag iallafall gå ses!

Moa: Amanda!

Hej. Idag har jag varit med Amanda nästan hela dagen. Vi har tagit kort, spelat fotboll och basket.
Här kommer lite kort från idag (inte dom coola korten med vatte och karamellfärg, dom kommer imorgon).
Det kommer också kort ifrån när jag och Amanda bakade för någon vecka sen:




(Bakbilderna är väldigt mjöliga, haha ;) )





Hejdå. /Moa


Amanda: Moa

Hejsan!
Idag har jag varit leeedig haela daan!
Men nu på kvällen har jag varit med Moa, Vi har fotat, först fotade vi ett glas vatten med karamellfärg i, sen gick vi runt på kvateret och fotade allt möjligt;).
Sen så gick vi och åt, jag åt nudlar, korv och ägg... MUMS!! :D
Nu så ska jag och moa gå och spela basket hon vill ha revansh från förra gången när jag vann STOOOORT!! :D:D:D
Hahah. Men nu börjar hon bli otålig!
Seeya! ;)

MOA: MATCH

Idag har jag spelat match. Kul, kul!
I första halvlek spelade vi riktigt bra. Vi hade bra passningsspel osv. Dom hade en högerback som var jätte tuff. När jag skulle möta ett inkast hoppade jag upp mot bollen och då kom hon i världens fart och knuffade mig i ryggen så jag landade på svanskotan. Så nu har jag jätte ont i svanskotan och i ryggen.. Viktoria fick också världens smäll av henne så hon fick ont i svanskotan! Men iallfall. I halvlek ledde vi med 2-0. Riktigt skönt!! Målskyttarna var Frida och Julia. I andra halvlek gjorde Burträsk 3-2 i dom första minuterna. Inte kul.. Men vi kämpade på ändå. När det var kvar kanske 3 minuter av andra halvlek så fick Elin världens glidtackling!! Och gissa av vem? Samma som gjorde illa vi andra. Elin fick verkligen jätte ont! Det var hämskt.. Och hon fick inte ens frispark? Men som tur var så får Klara till ett skott rakt i krysset så vi fick kvittera till 3-3. Alla var duktiga och jag hoppas verkligen att Elin inte har lika ont längre.

Hejdå. /Moa


Amanda: Regnigt

Heej! Idag skulle jag kanske fara på fotbolls träningen men jag skulle inte vara med för jag är typ fortfarande lite sjuk. Men när jag cyklade hem från skolan så regnade det..:( Åhh... Så jag for hem istället. Och här hemma tog jag lite fika och sett lite tv och sen varit ute på baksidan med hunden;)<3 Ikväll ska vi få främmand, min morbror och moster. Men nu har jag inget mer att skriva. Seeya!;)

Moa: Hinner nästan inte att skriva!!

Hej! Jag har inte skrivit mycket i veckan.. Jag hinner nästan inte att skriva!! Jag har jätte mycket läxor som jag måste göra. Det är verkligen mer läxor i 8:an. Eller det känns iallafall så!
Ikväll har jag skrivit jättelänge på min deckare som vi håller på med på svenskan. Jag har också sett på Idol. Det var en jätte duktig tjej med idag. Hon hade världens speciellaste röst!! Hon ska vara en av dom jag ska heja på.

Imorgon ska vi springa broarna på skolan, första lektionen... Hoppas det går bra:D
Nu måste jag sluta skriva, klockan är mycket och jag måste sova.
Hejdå. /MOOOAAA

Amanda: Längesen

Heej!
Nu var det länge sen jag skrev. Jag blev frisk på Onsdan och då gick jag i skolan. Då hade vi bild och det var jätte kul, typ det ända roliga..:) Idag var det många roliga saker, mina frienda såklart, Musik och slöjd + att det var den kortaste dan idaaag! :D
Efter skolan for jag, elin, linnea, linnea och becca hem till en av linneorna;) fast vi cyklade inte alla tillsammans, först for elin och linnea g hem till linnea g, sen typ nästan direkt efter kom jag, ganska länge efter det kom linnea v, och sist kom becca. Jag elin och Linnea g var först ute med zigge linneas hund, och sen började vi på ett pussel, och så småning om kom ju alla tillsist;)
Har typ inget mer att skriva nu... joo det var en sak till.
Efter maten ska jag kanske vara med linnea v.. om hon får för sina föräldrar:) HOPPASHOPPASHOPPAS!!
Hare braa!
Seeya!;)

Amanda:

Hejsan jag är fortfarande sjuk...
Men jag hoppas jag kan gå till skolan imorrn...:) Jag är snuvig, hostig och jag har fortfarande LOCK I ÖRAAAT!!! :(:(
Nu ska jag se på Tv och sen gå ut med Lakrizgubben<3
Seeya!;)

Amanda:

HejsanAlla!
Åhh jsg håller på att bli tokig jag har fått lock för örat för att jag är så förkyld...:(:(:/
Men åååååhhhhh jag står inte uuuut!!
Förutom att hålla på att bli tokig så ser jag på tv, Discovery Over Haulin'.
Det ärä ett program där dom förs snor en killes/tjejs bil och sen gör dom om den så att den bli jätte snygg!! :D
Medans dodm gör om den så lurar dom honom/henne Om att den är stulen eller sönder eller ja jag vet inte... och sen mitt i ett skämt så säger dom - Your in Over Haulin! Och han/hon bli typ helt galna!! :D:D:D
Men nu ska gå!
Seeya!;)

Moa: HÖSTTECKEN!




Idag har jag varit i skolan. Vi slutad tidigt idag, 20 i 2. Skönt!
Imorgon ska vi få sovmorgon. Vi ska se en teater 20 över 9 på E4:an så då får vi komma till E4:an den tiden. Sen har vi bara 2 lektioner den dagen. Wiho!
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, typ se tv. Men jag är lite sugen på ellens goda kakor alla pratar om så antingen ska jag baka dom eller smyga mig in hos Ellen. Haha! ;)
Hejdå. /MOAAAAA

Amanda: Smooth criminal

Tjenarealla!
Nu mår jag mycket bättre jag ser en film kommer inte ihåg vad den heter;)
Jag är ensam hemma just nu förutom lakriz då:] Jag lyssnar på  en av Michel Jacksons bästa låtar Smooth Criliminal! Den är jätte bra mina andra favoriter är: Beat it, Bad, Billie Jean och Thriller plus Smooth Criminal:)
Jag smsar också med Moa. Annars så slappar jag bara.:)
Men nu vill jag gå och se klart filmen.
Seeya!;)

Amanda: HejBloggen!

Heej!
Idag är det ju skoldag men jag är fortfarande sjuk så jag är hemma...
Igår hade jag 38.1 i feber och mådde jätte dåligt. Och som ni kanske vet så gör man inte så mycket när man är sjuk och det är samma för mej... Jag har tittat på film, tv, dator fotat, kört eyetoy, ritat... Det låter kanske mycket men tänk på att det är på 3 dar...:(
Åhh... jag vill inte vara sjuk längre...! :( Jag länktar efter kompisarna och fotbollen och skolan faktiskt...Hehe! :)
Igår åt vi tacos med hela familjen det var jätte mysigt. Sen så körde jag och Johan eyetoy typ en haltimme, för sen så skulle vi göra efterätt! :D MUMS!!
Det blev glass, sås och sommarkaka, en kaka som vi fått reseptet av Anna, Moas mamma. :)
Sen på kvällen såg vi en film som heter The little Raskels, är det nån som har sett den? :P
Det blev en ganska bra dag men tänk på att jag gick på alvedon... :D
Jag  mår lite bättre idag men... jag har typ tappat rösten!! :O Usch!
Jag ska gå och ta frukost nu så...
...Seeya! ;)

Moa: Sommaren 09



Sommaren 09: Mallorca, Stugan, Vänner och Stockholm.
♥Kärlek♥


/MOA


Moa: Jag vill, jag vill, jag vill..!

Hejsan!
Idag har jag sett på både hockeymatch på tv och fotbollsmatch live. Hockeymatchen var tv-pucken. Min kusin är med!! Fotbollsmatchen var P95. Jag har också skaffat spotify. Yes! Det är bara såå braaa.. Man kan lyssna på vilken låt man vill och skaffa spellistor.

Nu har vi främmande. Vi ska äta min favorit mat och till efterrätt en väldigt god kaka som jag har bakat;)!

Imorgon har vi match mot Kåge hemma. Jag är förkyld så jag kanske inte kommer att kunna spela.. Asså åh, jag vill verkligen vara med!!! jag vill, jag vill, jag vill...! Känner till och med på mig att vi kommer att vinna! Hihi.

Nu ska jag gå och vara social. Krya på dig Amanda! Hejdå. /Moa




3 bilder ifrån Mallorca 2009. Det var så kul!!


Amanda: Hejbloggen!

Hejhej!
Jag har blivit lite bättre i halsen nu, pappa köpte Läkerol till mej:)
Jag är jätte trött och håller typ på att döö! Jag kanske har svinifluensan...? Jag har spelat Tony Hawks Pro Skater 4, sett TV, datorn, smsat, ätit mat, gått ut med lakriz och ätit läkerol...
Usch jag gillar inte det här... Nån fler som hatar att vara sjuka?:(


Snygg eller vad?



En glittrande droppe:)





Men nu ska jag äta lite läkerol och se på tv.

Seeya! ;)

Amanda: Sjuk...

Hejsan!
Igår var jag hos Melinda, vi for till dalfors där dom har 5 hästar, Hia hia, Runa, Pysa, Borre och Ingemarr.
Vi red och åkte vagn med Runa. Och om ni undrar vilken ras dom är så fråga inte mej! :)
Idag vaknade jag och hade jätte ont i halsen, trött, snuvig och hostig. Jag är verkligen inte pigg...
USCH! Jag hatar att vara sjuk!! :(:(
Orkar inte skriva mer nu skriver kanse mer sen.
Seeya!

Amanda:

Hejsan!
Har typ inga planer för idag... Ska kanske vara med nån...:)
Men nu måste jag gå!
Fotbolls laget i Piteå Summer Games:):)
Seeya!;)

Amanda: Resa?

Åhh... Blir man inte sugen på en resa?










Visst är det coolt? Säg vad du tycker, och komentera;)

Seeya!;)



Amanda: Liiiiten...

Hejsan, Jag hittade några bilder som är väldigt små...:)







Amanda: Linnea,Linnea och Elin

Heejsan:)
Idag ska jag vara med Linnea,Linnea och Elin! Men... som alla vet måste man ta sig igenom skoldan först....
Vi har EA, Matte, Spanska innan lunch.
Maten idag var typ nån gryta som var ganska god, sen nu efter lunchen så har vi slöjd, jag håller på med en kniv och jag har börjat skissat upp form och har börjat borra horn som jag ska ha på hantaget. Sen hade vi musik.
Vi sjöng nåra typ allsågs låtar och en övning innan man sjunger.:)
Äntligen slut på skolan!
Dag att fara till Linnea G!
Vi ska spela spel och kolla lite på youtube på idol igår, nån som såg?;)
Men nu ska jag ta en smoothie och sätta mog ute med lakriz:)!
Seeya!;)

Moa: Helt crazy...

HEJ!
Denna träning var helt galen! Eftersom att Sverige möter Malta ikväll och det går på tv och många ville hem och se det så skulle vi inte ha så seriös träning och sluta tidigare. Vi körde stafett. Det var jätteroligt och alla skrattade glatt! Sen ville P95 möta oss. Dom hade träning sammtidigt. Vi tackade JA! Asså har typ inte var inte med om så mycket skrik i hela mitt liv. Haha! När vi gjorde något bra så skrek vi som om vi typ blev stucken av en geting gånger 100000. Och när vi hejade så skrev vi lika högt, kanske högre. Vi kämpade och slet, nej skojade bara. Vi kämpade, men kanske inte lika mycket som på en riktig match. Det var ju inte så seriöst. Jag är förkyld så jag vara bara inne på planen för att trycka till dom, dra dom i tröjorna och så vidare. Ja, ni förstår nog hur galet det var..! Haha. Det var väldigt kul men det är nästan lika kul med en vanlig träning för detta var så galet. Haha! Har alltid så kul på träningarna med allt trevligt folk. Mycket skratt och gråt. Haha nej, inte gråt. Bara skratt :D :D 


Nu ser jag fotboll, ska jag fika, sen se Idol :D! Hejdåå :D!

Amanda:

Hejsan svejsan! Idaghar det inte hänt så mycket vi har haft bild och matte, engelska och lunch. Vi hade också idrott, vi joggade 6 km! :O Usch det var jätte jobbigt, men ändå skönt efteråt... Men knäna kändes som om dom skulle dööö! :O
Nu för ett tag sen när jag kom hem så slappade jag vi tv, och nu ska jag snart gå ut med min hud Lakriz:)<3
Våra lag på Piteå Summer Games!:D<3 ^
Ikväll har vi träning med -95:orna:) Det kommer att bli jätte roligt, som vanligt.
Seeya! ;)

Amanda: Elin och Linnea

Hejsan!
Jag har haft en vanlig dad på skolan idag, SO, Lunch, Hål m.m. Efter skolan for jag och Linnea g till Elin. Först när vi kom hem till Elin fikade vi, sen när vi hade fikat klart så ropade Elins mamma på oss att vi skulle komma. Och när vi kom ut så sa hon att det var en groda i trädgårdslandet!
ÅHH! Den var jätte stor, Jätte äklig och jätte slamig!! BLää!
Men sen efter det så gick vi till ett träd som står på deras gård, och klättrade, men sen när vi var typ 5 m över marken så började knaki i den grenen jag satt i! Så vi klättrade när på direkten!
Vi satte oss på studsmattan och tog ett äpple och pratade.
Vi gick in när vi alla böhövde gå dit man inte kan skicka nån annan;).
Vi spelade lite kort och hade jätte kul! Men sen var Linnea tvungen att fara så jag skickade några låtar till Elin.
Men tillslut var jag också tvungen att fara för dom skulle på stan.
Men nu ska jag gå och göra min trumpet läxa, Jag går ju trumpet;)
Seeya! ;)

Moa: MATCH!

Idag hade vi match mot Bjurfors. Vi spelade såå himla bra!! Asså typ bästa matchen på länge. Men ändå fick Bjurfors in ett 2-2 mål i slutet av andra. Bajs! Vi hade massor av målchanser hela tiden. Tycker verkligen att vi  var värda att vinna. Vi förlorade ju inte men vi spelade mycket bättre en dom faktiskt. Amanda gjorde assist till ena målet och jag till ena. Woho! Grannpower!! Jag sköt i ribban en gång och på volley rakt på mål vakten. Åh, hade varit så kul att få göra mål! Linnea G var jätte duktig och fick in två bollar i mål. Bra jobbat!


(dom flesta på denna bild har slutat..↑)


Stämnigsgården 95 och 96. Ni är bäst. Nej, ni är inte bäst.. Ni är superbäst!!<3<3

/Moa


Amanda:

Heej! Idag hade vi svenska engelska och idrott före lunch sen efter lunchen så for våran klass och 7b till finnfors. Finnfors är ett vattenkratf verk som är väldigt gammalt, vi fick se en film, gå i en grotta och en tunnel, titta på nån generator m.m. Jag tyckte inte det var så kul... Ikväll kl. 18.00 har vi match mot bjurfors -95! Och jag är verkligen taggad vi ska vinna!!! Ha det bra! ;) Seeya!;)

Amanda: Badminton

Efter badmintonen så cyklade vi hem, sen duschade jag. Sen så kom hon hit och vi såg på en film som heter Marley och jag. Den var jätte rolig och om nån ska hyra film så tipsar jag om den! ;)
Nu har jag suttit vid datorn en stund och jag har ingen aning om vad jag ska göra...
Här kommer några bilder!
Hela lilla fotbolls laget! Haha!
Jag och johan i Grekland! Ahh...
Seeya!

Amanda:

Hejsan alla! :)
Idag har det varit en riktig slappar dag men pappa kanske ska fixa så att vi ska äta på resturang:D!
Men det är inte  bestämt än...;)
Håller på att kolla på bilder när vi var små! Hihi vi var jätte gulliga!<3
Här får ni se några!
Jag   Mamma   Johan
Min första tand;D
Skidutflykt:)
Jag och mamma lägger pärlplattor :)
Hihi man får ju bjuda på sig själv! ;)
Seeya!


Amanda:


Väldigt sööt=)!!


EN bild från min kamera! :)

Moa: Trött!!

Hejsan. Nu sitter jag vid datorn och halv sover. Petra, Ellen, Felicia, Dana och jag sov över hos Julia inatt. Vi hade en riktig tjejkväll! Vi åt pizza, pratade, använde ansikts mask, tog kort, åt godis osv! Vi somnade vid 1 men jag har verkligen inte sovit gott. Jag sovde på ett liggunderlag som var platt och smalt och det var ljust. Men en natt utan sömn skadar inte! Haha.

Nu ska jag äta, fara och se en match och sen fara till stugan och äta kräftor. Gott! Hejdå. /Moa! :)

Amanda:

Tjenamoss!

Idag har vi spelat mot Sunnanå 95-97 och vi vann med 1-0! :) Nu har vi spelat alla  matchen i år och vi är seriesegrare, vi har vunnit alla matcher! :)
Just nu är jag inne på msn och bloggar. Jag har också ändrat lite info på laget.se:)...

Lägger in en bild eller två.


Eliin<3

Sötnos<3


Kram!
Seeya!;)

Amanda:

Heej!
Idag var det den tråkigaste dan på skolan! Varför måste det vara fredag??
Men som tur var så hade vi inte so, den längsta lektionen, för ulla våran lärare var borta.
Efter skolan for jag till linnea, vi åt klämmackor som fika. Mmm! :D

Sen bytte vi om och for på fotbolls träning, det var som vanligt jätte kul! Och vi körde massor med olika övningar! ;)
Sen cyklade jag hem med moa, och jag fick låna lite vatten... (typ hela flaskan) för att jag inte hade nån... :)
Jag cyklade till linnea för att hämta mina skolsaker som jag lämnade där när vi for till träningen.

När jag kom hem så var jag ensam hemma så jag ville göra mamma och pappa glada så jag tänkte att jag kunde städa lite...
Jag damsugade och torkade golvet, städade bort alla talrikar och bestik och allt från köket, stoppade in i diskmaskinen, ställde allt i sin ordning, dammade mattorna och sen tog jag en macka ;).
Pust... Ganska kul ändå... ;D Hihi
Men nu måste jag gå så jag slänger in två bilder.

En bild jag tog i sommras.;)

En till bild jag tagit i sommras.;)


Ha en bra kväll.

Seeya! ;)

Moa: Hihih.

Hejsan! Idag har det varit den tråkigaste dagen på hela vecka. Åh, ville nästan gråta när vi hade spanska, klockan var 2 och vi skulle ha ännu en till lektion efter det. Urs! Jag slutar 10 över 3 varje dag utom måndag. 10 över 3 är en hemsk tid! Svenskan var typ den enda roliga lektion idag. Vi skriver deckare på svenskan och det är kul! Men snart är det nog inte lika roligt länge, när man kommer in på det jobbiga. Men jag ska njuta så länge det varar! Haha.

Hörde att 7orna skulle sjunga gubben noak för musiklärarna. Då började jag tänka på när jag skulle göra det. Haha, riktigt hemskt! Jag tog det på väldigt stort allvar(I onödan!). Tror att det gick bra. Men man vet aldrig, musikläraren seger till typ alla att dom är bra ;)

Nu ska jag göra en plättsmet. Hejdå. /MOA :D

Amanda: Sööööt!

Jag hittade en bild på internet som var så himla gullig:)<3  SÖTNOS<3Jag hittade en bild på intenet kolla så sööt! :D

Amanda: Sång test?!

Hejsan! :)
Idag hade vi ganska bra dag på efter middagen vi hade lunch sen slöjd och sen musik.
Men musiken, som jag trodde skulle bli rolig, vart till KATASTROF!!
Vi går ju i 7:an och då har man sjuornas show... Och dom ska ta ut nåra som ska sjunga solo...
Då fick killarna gå in till tomas och tjejerna till Annika och sjunga...
Men det är inte allt gissa vad vi skulle sjunga...?
GUBBEN NOA!!!
Åhh det var jätte hemskt!
Usch tur att det är över! Puh...
Men nu tar jag det lungt, Hela dagen(efter middagen lång) ;).
Ha det bra!
Seeya! ;)

Moa: Sovmorgon!

Nu sitter jag och äter yoghurt. Ska snart till skolan. Har en liten sovmorgon, börjar 20 i 9. Jag var väldigt snabb idag så jag hann sätta mig vid datorn ett tag.
Igår hade vi vanlig dag till efte lunch, sen hade alla 8or innebandyturnering. Det var väl inte det roligate jag varit med om men roligare än spanska eller något annat. Mitt lag kom på delat trea plats av 8 lag så det var ju bra!

Idag har vi en rolig dag även fast vi slutar 10 över 3. Först har vi tre lektioner på morgonen, alltså innan lunch. Eller så är det bara två. Sen lunch, sen HK<3<3, sen hål<3<3<3, sen gympa<<3<3. Det är en väldigt bra dag! Det går fort också :D! När jag har slutat ska jag hem och göra läxa sen har jag fotbollsträning, om jag kan vara med för jag är förkyld :( Men vi får se ikväll!

(har slutat dansen nu!!!)

Hejdåå. /MOA :D

 

 


Amanda:

Heej!
Åhh vad jag är trött jag ska snart till skolan och jag sitter och äter gröt! hihi :)
Idag ska vi ha två jätte roliga lektioner, bild och idrott plus lite andra som är lite mindre kul... ;)
Men jag hinner inte skriva så mycket...;)
Seeya! ;)
P.S. Idag har vi match mot Morön -95 kl. 17.15! :D

Amanda: Beat it!

Hej just nu lyssnar jag på världens bästa låt Beat it med Michel Jakson!! :D
Den är jäääätte bra!! :D Jag och Linnea har lyssan på den hela dan! AHAH;)
Ha det bra!
Seeya! ;)

Amanda: Beat it!

Heej!
Idag har vi haft läs, So och Matte på förmiddan, sen efter lunchen så hade vi utflykt till Gamla tallen eller vad den nu heter... ;)
Vi gjorde massa olika övnigar:  Bingo där man fick en "bricka"(en pappersbit...) som det var massa bokstäver på. Så skulle man hitta saker i naturen som tex. svampar om börjar på S, man skulle få en rad lodrätt, vågrätt eller diagonalt... :) Sen nästa övning var att göra upp eld,
Man fick tyo tre ved pinnar och lite näver och två tännstickor plus knivar. Våran grupp VAAANN! :D Hahah!
Sen var det ute matte... man skulle hitta typ massa saker, typ 6 pinnar, 12 lingon blad osv...:)
Sist var det en övning som hette blinda masken! Hahah det låter så sjukt knäppt! :D
Aja där skulle man iallafall vara två och två, en skulle ha en ögon bindel och den andra skulle leda den mellan träd som var utmärkta utan att röra den! Ahh!!
Sen skulle vi gå i en lång rad mellan alla träd, OCH ALLA BLUNDADE!!! :O:O Då började Simon att gå först och sen kom han fram till ett träd och då var det Axels tur och då började vi gå, men sen då gick vi ner i ett stort hål och alla skrek och till slut var alla i en hög... Vi tyckte såklart inte det var så jätte kul ut men endel som stog och kollade sa sen att det såg jätte kul ut.. :)
Nu har mamma surströmmings kalas här hemma med jobbet och det luktar URK i hela huset!!!! Åhh...:)
Seeya! ;)

RSS 2.0