Amanda: A bumpy ride on a elefant back

Hej! Gissa vad vi har gjort idag? Vi har varit och ridit elefanter! I regnskogen. I en timma. TUMMEN UPP, säger jag bara.

Vi fick också se en elefant unge som kunde spela munspel, spela basket, spela fotboll och rocka rockring. Han var verkligen jätte söt.. Han kunde också sätta på en hatt på folk och pussas med snabeln. Söt och smart, det gillar vi.









Imorgon är det ju också NYÅSAFTON och jag och familjen ska fira genom att ligga på strande, bada och äta supergod mat. Det kommer bli bäst. Det känns lite konstigt att vi inte kommer fira nyår samtidigt, alla ni där hemma i sverige och vi här borta i Thailand... Lite mysko känns det.. Men aja, skit i det.

puss och kram


MOA: JAG VILL OCKSÅ VARA UTOMLANDS!!!!

Jag är trött. Jag sover typ tio timmar per natt, men jag är ändå helt fruktansvärt trött hela tiden. Ikväll har jag legat på min säng. Jag har tänkt ungefär varannan minut att jag ska ställa mig upp och hitta på något. Men när jag väl fick mig från min säng hamnade jag vid datorn. Såg Amandas blogginlägg. Jag tror jag dör! Alltsåå... Jag vill också vara i Thailand...  Nu ska jag drömma mig bort till Spanien, det var så otroligt härligt där. Här kommer lite fina pictures.

Har varit i Spanien, Mallorca, två gånger. Detta var våren 2009. Nu ska jag titta på resor! Hur underbart skulle det inte vara att åka utomlands nu på en gång? Åh.. Lycko dig Amandaaa!!!!
VI HÖRS!! HA DET BRA AMANDA!! /MOA.


Hej, Hola, Savatika, Bonjour, Guten Tag, Konitchi-wa, Hello

Haha, är på ovanligt bra humör idag. Är det bara för att jag är i Thailand och har det skönt? Nej det kan ju INTE handla om det..

HEJ igen. Idag kommer några nya rapporter från det varma paradiset. Igår var jag och familjen iväg på en snorklingstur på Koh Rok. Det var jätte jätte härligt! Trots att jag hade fått nån konstig skum svullnad under ögat, mamma trodde det var ögoninflammation. Men det är konstigt för idag är det helt borta...
I alla fall så var vi på 3 olika ställen och snorklade. Vi såg typ tusen miljarder olika fiskar och det var så varmt i vattnet att det nästan var varmare att simma än att sitta på båten. HÄRLIGT.













Jag har tagit några undervattensbilder också men det vart inte så många för min undervattens kamera.. Jaa jag vet faktiskt inte vad som hände men den slutade funka. Menmen hann ta några kort ni kan få dom nån annan dag.

Idag har det bara varit en riktig pressar dag. Eftersom jag varit solbrän på ryggen har jag inte kunnat sola så mycket men nu när jag äntligen är bränfri så har jag solat. SUPERSKÖNT. Vi har också varit och shoppat på den lilla marknaden dom har här bara några hundra meter ifrån där vi bor. Jag köpte ett par flippflopps som jag verkligen ÄLSKAR. Dom är svarta med rosa och vita blommor på.

Just nu sitter jag på Picasso och njuter fullständigt av värmen och musiken. Vi ska väl snart dra oss till bungalowen och krypa till sängs. Det har varit en jätte härlig dag och nu är jag JÄTTE trött. Klockan är faktiskt kvart i elva här nu. Lite skilland från vad den är i sverige..!

Vi ses. Puss




Amanda in Thaailand!!

HEEEEJ.

Första inlägget från Thailand, och jag kan bara säga att vi har det SUPER SKÖÖNT. Det är så varmt och skönt och allt är bara perfekt. Allt är jätte billigt, maten är jätte jätte god och rummen är superbra.
Idag (jaa det är dag för oss nu.. Tiden är väldigt konstig så inläggen kommer nog att komma på väldigt konstiga tider) är det cirka 30 grader i skuggan och i solen är det.. varmt. Det är cirka 27 grader i vatten och vattnet är så perfekt som det kan bli. Igår var jag och Johan ute och surfade, snorklade och busade runt i vattnet i nästan 8 timmar! Vi byggde dessutom ruskborgar, sködpador och jagade krabbor i sanden. Så därför kan man säga at vi är liiite solbrända idag. Små tomater är vad vi är. Men det kommer gå över.

Igår var det ju dessutom julafton! Och igår kväll så var det julshow här på resorten. Det var också fullt med raketer och ballonger överallt. Jag som också hade trott att Thailandsresan skulle bli vår ända julklapp eftersom det blir ganska dyrt. Men ikke.. Tydligen hade mamma och pappa lurat i oss ( mej och Johan ) att vi inte skulle köpa julklappar sen kommer dom ändå på julafton med ett presentkort på 5 000:- för en ny cykel!
Tror ni jag blev glad eller vad?







Min dag idag kommer i alla fall och bestå av shopping, läsing i skuggan eftersom vi är brända sillar, lite bad, fotaaa, käka såklar och sist men inte minst så kommer jag ikväll gå in på msn. Så alla som har min mailadress, orkar och har tid kan surfa in och chatta med mej.

ojoj, det var i alla fall allt från Thailand. Vi ses väl ikväll? Ellerhur?


MOA

Jag håller vad jag lovat! Jag bloggar!
Har verkligen inget att säga, men kände att det skulle vara trevligt att titta in och säga hej. Och såklart säga GOD JUL! Imorgon är det julafton. Jag är taggad, väldigt taggad. Har ingen aning om vad jag ska få i julklapp, super spännande. Amanda ligger nog just nu på en strand och lever lyxlivet!! Men jag har det bra jag med. Hela denna dag har varit otroligt julig. Klätt julgran, ätit julbord, fikat julfika, klämt på paket osv osv osv!! Men vi hörs. GOD JUL. /MOA.

T-t-t-thaaaailaaand

NU sitter jag på plaaanet på väg till THAIIIIILAAAAND.
Detta är ett tidinställt inlägg. Eftersom jag inte kommer kunna uppdatera så mycket imorgon och resten av semestern så gör jag detta tidsinställda inlägg istället. Jag kommer försöka lägga in nåt inlägg nån gång i alla fall.
här kommer några riktigt roliga små tung vrickningar!

♥Packa pappas kappsäck

♥Sju sjösjuka sjömän sköljde sina sju skitiga skjortor i sjön.

♥Att få en väska att växa av vätska är svårt.

♥Sex laxar i en lax ask.

LEKA MED ORD

♥Knut satt vid en knut och knöt en knut. När Knut knutit knuten var knuten knuten.

♥Dessa dagar kan man inte kalla kalla, de borde heta heta.

♥Flyg fula fluga flyg och den fula flugan flög.

♥Jag såg en såg och vart jag såg så såg jag bara såg vid såg.

♥Farfar, får får får? Nej, får får inte får, får får lamm.


En rolig historia.

The scientists have finally find out what's wrong with the man's brain. In the left half of the brain there's nothing right and in the right there is nothing left.

en sjuk men ändå kul historia...

Tio små tomtenissar

Midvinternattens köld är svår.
Tio små nissar i djup snö går.
Rävsax dold under skynke vitt,
knipsar nisse av på mitt.
Livsandarna snabbt för honom tryter,
snart i eget blod flyter.

Nio små nissar i midnattstimma,
traskar fram i månljusstrimma.
Ugglan hoar i sitt näste,
istapp faller tyst från fäste.
Nisse spetsas utav tappen,
tomten ligger död på trappen.

Utanför dörren står gröten och ångar,
åtta nissars intresse den fångar,
med stigande hunger, fatet de nalkar
men stackars tomte på kanten halkar,
han slinter, han kämpar,
han svettar sig blöt
men sjunker likväl i kvicksandslik gröt.

Många springor stugan har,
där sju tomtar in sig tar.
Katten som bak dörren ruva,
slukar nisse med hull och huva.
Rester av tomtehand,
slickar misse av från tand.

Sex små tomtar mot julbord ila,
snabbt de uppför bordsben kila.
När den sista tomten
över kanten hasar,
han tappar taget och nedåt rasar.
Faller nedåt likt ett lod,
mattan röd av tomteblod.

Fem små tomtar med stor iver,
rusar runt ty hungern river,
Nisse snubblar på sitt skägg,
faller rakt på knivens egg,
Lille nissen, stackars saten,
rinner ut i sillsallaten.

Fyra tomtar har festat på sill,
och nu törsten sin släcka vill.
Mot glöggen de springer i samlad tropp,
och tar för sig av drycken i varsin kopp.
Nisse faller i glögghett hav,
likt skållad mandel,
hans skinn faller av.

Tre små tomtar sig i granen svingar,
mellan ljus och änglavingar,
Nisse sig för nära våga,
snart han står i ljusan låga.
Luktar likt en vidbränd stek,
ångrar då sin ystra lek.

Två små tomtar kring sig tittar,
och en smällkaramell hittar.
Nisse ner på den då hoppar,
men för detta den ej stoppar.
På golv, på tak, på gardin med frans,
finns nu nisses hjärnsubstans.

Husbonn han går upp i natten,
för att kasta lite vatten.
Under husbonns tunga toffla,
nisse blir till krämig våffla.
Snön lyser vit lite här och var,
inte en jäkla tomte finns kvar.

Från oss alla, till er alla.........

Hare skojj.



tomtebusar säger farväl

Hej människor, hur mår ni så här första dagen på jullovet? Vi mår bra. Vi har det kul..t!
Amanda är nog lyckligast i världen och Moa är neutral. Lite orolig är hon också. Varför undrar ni nog nu? Jo.. Amanda ska bort till ett okänt land i tre veckor utan Moa.. Hur ska både Moa och bloggen överleva? Moa lovar att hålla bloggen uppdaterad och fin. JAG LOVAR / MOA!!! Sedan ska även Amanda försöka blogga från Thai-landet och då kommer ni att få massor av bilder från det varma paradiset. Amanda ska alltså njuta av paradiset Thailand och Moa får nöja sig med chokladasken Paradis.... Hehe!

FARVÄÄÄÄL AMANDAAAA.. BUUHHUUUUU / MOA.
HEJDÅ MOOAA. Ta väl hand om skellefteå när jag inte kan det.. Från mej till er alla en riktigt god jul och grått nytt hår. / AMANDA
HEJDÅ. / OSS BÅDA, GRANNARNAA♥♥

packning

Nu är vi i full gång att städa, packa och fixa dom sista detaljerna innan vi far. Det är nu cirka 1,5 - 2 timmar tills jag och familjen far iväg från skellefteå till stockholm.
Hmm.. Skulle inte moa komma över och säga hejdå? Moa du måste skynda dej isåfall..

Åh. Underbara Thailand. Haha. Jag är nog ganska dryg va? Pratar hela tiden om Thailand. "Åhhhhhh Thailand". Det är ju faktiskt så att det finns mer roligt i livet. Tex, alla har nu fått jullov (åtminstonen i vår skola)! JUUULLOV♥

men nu ska jag forsätta packa. Måste hinna mycket på dessa få timmar...

puss



thailand imorgon

hej
Idag var det sista skoldagen och nu äntligen är det jullov. HÄRLIGT. I alla fall så fick vi betyg idag och det gick ganska bra tycker jag. Mycket bättre än jag hade trott.
Imorgon så är det ju också den stora dagen. Jag och familjen ska på eftermiddagen sätta oss på ett flyg och åka iväg till Thailand. KAN INTE BESKRIVA HUR MYCKET JAG LÄNGTAR. underbaaaaart.

Åhh..
Thailand..
härligt, underbart.

test

Namn? Amanda Wallin
Piercingar? öronen
Tatueringar? nej
Längd? 1.61 nånting sånt..
Skostorlek? 35 - 36?
Hårfärg? mörkblont typ
Fräknar? nada
Vikt? jaa det kan du allt få klura på!
Motto? Vi är inte konstiga vi är bara ärliga.. *stolt*
Kär? nej
Önskar du att du bodde nån annanstans? ibland, ibland inte
Tänker du på självmord? nej
Tycker du att du är attraktiv? SUPER, haha
Dricker du? vatten ja
Använder du droger? nej
Röker du? nej
Vilket schampo använder du? head & shoulders
Vilken parfym använder du? ingen parfym men hudkräm, haha
Vad är du rädd för? mördare..
Gillar du att tvätta? aa verkligen.. ( ironisk.. )
Gillar du berg-och-dalbana? JAAA
pussis

bilder från senaste vinterkicken

jaa.. att jag är duktig.. här kommer två av bilderna.. DET VAR JU TYP 50 ÅR SEN?!




i see you.......

[ bilder från alex blogg ]





två bilder

Här kommer två redigerade bilder.
Dom här bilderna måste jag varna er, är väldigt oseriösa och jag lekte bara runt med färger och former.
Diggar avatarjohan..hih
KOMMENTERA OCH SÄG VAD NI TYCKER.

NYTT

Nu har vi en ny header. Vintrig, julig, glad, rolig, snygg och vacker. Underbar är det rätta ordet! Syns den inte kan ni uppdatera sidan. Det gjorde vi och då syntes den, klarare än någonsin. Att den nya blev fiin? Ni kan ju alltid kommentera vad ni tycker. Som en liten julklapp till små tjejjor. 5 dagar kvar till julafton, en tidig julklapp skulle sitta fint. Hehehehe..
Och förresten. 2 dagar till Amanda åker till Thailand. 1 dag kvar till den sista skoldagen denna termin. Och 1 timme tills Moa ska baka pepparkakor. Juligt. Haha. Men jaaa, ha det bra! Vi höres. /MOA OCH AMANDAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
THE NEEEEW HEADER!!!!! ♥
Ps. Ser ni så mycket det har snöat, och hur mycket det snöar?!? Ds.

fint

fintfint

Redigerat

loveAmanda♥



Tusen Gånger Starkare

Är nu äntligen sedd. Idag for jag, Elin, Issa och Linnea på stan. Vi for först och kollade in lite på Pinax för att kolla på en utställning där. Moa hade bla en bild som var med på utställningen! DET VAR RIKTIGT FINA BILDER!
Sen gick vi iväg för att se bio, Tusen Gånger Starkare!! den var också riktigt bra, det ända som var lite dåligt var slutet. Den slutade lixom lite tvärt och så...
Sen måste jag ju verkligen berätta om morgonen idag. Även fast vi var riktigt trötta och sega sen sängen så gjorde vi rejält motstånd mot Sunnanå 96 i futsal-DM. Inte bara motstånd gjorde vi, vi krossade dom verkligen! 7 - 1!! YESYESYESYES.
Så nu är vi vidare i DM och nästa match ska vi möta vinnaren mellan Betsele-Mariehem. TAGGAA.
ikväll ska jag slappa och äta ostkrokar, men först ska jag skriva en packningslista inför THAAILAND!! AHHHHHHHH. Det är bara 3 dagar kvar!! BARA 3 DAR. 3 ynka dagar! 3 bajsdagar kvar. 3 dar tills jag Amanda Wallin och hennes familj är i Thailand och solar och badar och har trevligt!!! ohhhhhh.....

Hahah, nu måste jag sticka men vi ses senare♥

Moa är tillbaka, jag tror jag svimmar av förvånging

haha, jaa det är verklingen kul att du ÄNTLIGEN Moa kunde orka logga in och skriva ett inlägg. Hoppas det håller i sej! eller hur MOA?!
Och eftersom Moa var så duktig och berätta om roliga saker i livet så tänkte jag, tjaa varför inte?
Så här kommer mina goda stunder i livet.
Idag var det ÄNTLIGEN lite varmt! eller varmt.. kanske inte men i alla fall nollgradigt!! TUMMEN UPP
♥ Vi hade genrep idag inför julfesten och alla var så superbra att jag bara vill gråta!
♥ JULFESTEN. Såklart.
♥ Två dagar med skola ( eller snarare bus ) sen JUUUUULLOV!
♥ Kommer ha världens bästa helg.
FREDAG: åka iväg till ursviken och hälsa på vänner! 
LÖRDAG: Först match, sen kolla på utställning och sen bio med Linnea G, Elin och Issa.
SÖNDAG: Slapp och lugn och ro.

Och sedan har vi sist men inte minst det bästa i mitt liv just nu.

Om 5 dagar är jag i THAILAND och soooolar och baaaaadar!!!!

UNDERBART. WONDERDOG!!!! ( internt skämt.. )
Men nu ska jag ta mat och sen kingelinga bort till brännan!! PUUUSS


MOOOOOOOIS: I AAM ALIIIVEEE!

Jag leever, jag leeever, ooo jag leever! Var icket orolig Amanda. Du behöver inte efterlysa mig. Jag lever, jag lever verkligen, jag lever mer än vad jag har gjort på väldigt länge. Trevliga saker:
-LUCIA I MÅNDAGS. Såååå otrooligt kul det var och så bra vi var. Bra självförtroende.. Men vi vaaar bra!!!!

-Ungefär inte en enda riktigt seriös lektion i skolan. Kan ju inte vara annat än tummen upp!

-Igår bakade jag julbak hos mormor och morfar. Juuul, juul, strååålande jul! 
 
-Klarade mig från magsjukan som befann sig i mitt hus tidigare. Och min förkyldning är nästan helt borta!

-Imorgon är det....... JUULFEEST för alla åttor och nior från Brännan. NIICEEEE!!!! Alla som ska dit kommer att få se ett helt underbart uppträdande av mig och några vänner. Se fram emot det!

-På måndag är det sista juldagen. Vi ska spela spel, fika och säkert städa lite. Och sist men inte minst så ska vi få våra betyg. Snacka om att jag är nervös.. Har jag höjt något betyg? Eller kanske till och med sänkt något..?? Sedan får vi JULLOV. Underbara värld. Och sedan är det ju JULAAFTON. Ännu mer underbara värld.

Jaaa, det var lite trevliga saker! Hoppas att ni som läser också har det trevligt. Nu ska jag med mina nya muskler som jag fick på träningen idag äta en god middag och sedan fixa nomineringar med Linn inför morgondagens julfest. Spännande.. Spännande.... ;)

Viii hööörs. /MOOOA!



macbokProRubikscubeStepheniemeyer

Okej om ni undrar vad det är för rubrik skit i den för jag visste inte vad jag skulle skriva så jag skrev all text jag såg för tillfället.. Alltså dissa det.

HEJ. Idag är det onsdag och vi har haft världens slappar dag. Först svenska (det var väl inte slapp men det var ju i alla fall ingen lektion..) då bar vi bord från källaren till gympan, sen engelska då såg vi film, sen typ slapp sen lunch, slapp, inställd gympa ( vi hade skridskor men det var så kallt så jag och Tina gick till lekparken istället och pratade om allt och alla.. ) och sen inställd No så vi fick typ sluta 15 i 1!!
Men nu ska jag fika lite sen kl. 4 ska jag och käraste fotbollslaget iväg till friskvårdskompaniet och träneliträna..! kan inte bestämma mej om jag gillar det eller hatar det.............
hethet.. hethethethet..aaaaaaa

EFTERLYST

Har någon sett denna tjej??
(?!?)

inställd träning idag så jag har tråkigt

Jag vet inte vad jag ska skriva.
Kommer tillbaka när jag orkar eller vill eller vad som helst.
peaseout♥
bild från weheartit

sötsötsötsötsötsöt

Klicka för att stänga bilden
Tinas sötis lille broder.
Tinas sötis lille broders förebild..... (ellaotina.. bilder från deras blogg.)
ahhahah

Luciiiia

Hejj
idag så har vi varit på lucia med klassen.
Fiinaaaa♥ [ bilder från moooois blogg ]
nu ska jag i alla fall vara med Tina. Vi får väl se vad vi hittar på.
Puuuss'

Mommo å Moffaa

HEJ.
Idag blir det att åka iväg till Mormor och Morfar. Vi ska kanske äta där men vi får se.
Ikväll så far jag också iväg på luciagrejsimojs. Men det är också bara kanske...
Här kommer lite bilder från när jag och familjen var på skridskobanan!! ENJOOYYY
Jag vet.. jättebästa kvallan med super motiv..
men det får duga

Moe and Ams

Hoppla!
Idag leker vi hästar. Rid lugnt!
Ehh.... Jaa, fråga inte varför vi skrev så?? Men vi sitter iallafall och diggar lite partymusik och tänkte dra några fräna moves on daaance iiiiiiit!!
Men innan vi drar några fräna moves kan vi berätta kvällen. Linnea, Linnea och Elin var på besök och vi såg Orphan, en fruktansvärd skräckfilm. Amanda satt och spände sig. Moa satt och smsade. Linnea V höll för öronen. Elin stirrade skräckslagen. Linnea G hon frågade hela tiden vad som skulle hända eftersom att hon höll för ögonen. Ja, det var kvälllen + massor av smaskens.
/AMANDA OCH MOA, de riiiiktigt snygga b-rudarna på bilderna ovan...........

gooo juuuuuuuul

Ellen ↑↑
LoveAmanda

Vinterkicken

Nu bär det iväg till vinterkicken! Vi ska möta bodå och morön -95.
Det kommer bli bäst, bara BÄST!
TAGGAR GÄÄRNET.
Pöööss

Free as a bird!

HEJ!!
Idag är jag på extra bra humör. Eftersom nu är musikarbetet och spanskaprovet gjort och jag kommer aldrig behöva oroa mej mer för det! ( förutom när vi får tillbaks dom och få betyg på dom men det skiter vi i...)
Så idag ska jag verkligen njuta av min frihet med att ta fika och sätta mej och läsa.... ahhhhhh...
Ps. IKVÄLL BLIR DET VINTERKICKEN IGEN!! TAGGAAAA ds.

Orkar inte...

blogga just nu kommer tillbaka senare när jag orkar....
dessutom måste jag plugga... HÅRT....
kanske inte ses mer.. jag kanske dör..
pussohej
duuhh

Skola



Nu är jag på skolan. Jag vet att jag inte borde klaga eftersom att vi har den slappaste dagen idag men ÄNDÅ..

Dagens schema:

MATTE

SVENSKA

LUNCH (pannkakor..?)

4 TIMMARS HÅL

BILD

Jag borde nog överleva.. Nu sitter jag i alla fall här i mediateket med Anna. JUSTJA! Grattis på namsdagen Anna!♥ Vi "jobbar" på musikarbetet, men eftersom jag är så smart och har mitt arbete hemma så går det inte så bra... Men nu måste jag i alla fall försöka komma ihåg.. ses senare

ELLEN ÄR EN FORELL /annapannaaa


*..snyft..*


Det där i början när hon får en SUPRISE... jag börjar gråta..
*..snyft..*

LOVE♥

Längtan

Hej.
Kollade runt på lite gamla bilder och hittade super fina sen i somras.... åhhhh
ÅHHHHHH

Direkt jag bara ser på en bild som innehåller sommar, värme eller något liknade så börjar jag längta så sjukt mycket till Thailand.. Kolla in dom här bilderna... AHH..

Träning

NUUUU, eller snart.
SUPER TAGGAD, GLAD, TRÖTT, PIGG, GALEN, HEEEEELT KNÄPP, LÄNTAR

Mina känslor inför träningen!

Jag håller vad jag lovar

Jaa. Ni gissar rätt! Nu är det äntligen dags för lata lilla Amanda att lägga in bilder från discot!
Hehe.. Liite sent kanske, jag hade sagt till Vidde att jag skulle lägga in bilder redan i lördags morse men hehe så blev det ju inte precis.. Men till mitt försvar kan jag faktiskt säga att jag har haft FULLT UPP heeeela dagarna sen i Fredags..
Menmen nu ska jag sluta tjattra och ni mina damer och herrar ska få se på ett par UNDERBARA BILDER!!!
Supersuper söööta allihopa!
Nu måste jag ta itu med pluggadet... Spanish och Musik...

Ellen på smällen

hejsanhejsan tjenamoss.

Nu sitter jag och "jobbar" musik. Fast jag hittar inte så mycket och dessutom har jag hälften av mitt arbete hemma så jag leker lite med Ellen och planerar inför lunchen. Fara hem? Äta äckelpäckel här på skolan? Följa Tina på Ica? Har vi ens mat hemma?

jaa... Vi har ju kul.

Justja, jag skulle ju lägga in bilder sen discot och så vidare men eftersom det inte finns några bilder på denhär dator så får ni dom kanske senare... om jag kommer ihåg.

SORRY ATT JAG INTE LAGT IN BILDERNA FRÅN DISCOT, det är typ tusen som säger att jag MÅSTE... förlåtförlåtförlåt..

Nu ska Ellen läsa en spökhistoria för mej! Jippiiee..:D

PUSS♥


Tjockisar på språng

HEJ!
Idag har jag och Tina varit på Ica och gått upp några kilo. Eftersom det är Fredag så köpte vi lite cola och lite gott fika till. TUMMEN UPP!
I Onsdag då var jag också med Tina och då var vi ju på stan och shoppade och ikväll ska jag äntligen få användnig för mina köp! För ikväll... DÅ ÄR DET DISCO!! uuuuuunderbaaaaart!

Det kommer i alla fall upp bilder på det, eftersom jag Amanda, kommer fota gääärnet ikväll.
Jaja i alla fall vi ses♥
peaceOuttt

RSS 2.0