Fever

Bilder från we♥it.

Har fått feber.. Ska se hur jag mår imorgon. Hoppas det försvinner.
Godnatt på er. TRÖTT SOM BARA DEN.

Vinterkicken

Hola amigos!
Igår blev en riktig super dag. Först var jag ju på fotbolls träning! Riktigt kul för vi var bara 6 stycken, Jag, Anna, Moa, Linnea, Linn och Issa. HÄRLIGT.
Sendan på kvällen så for jag, Linnea och Emma till vinterkicken för att kolla på när Elin och Anna spelade. Det var också riktigt kul.
Efter vi sett två matcher for vi och hyrde en skräckis: Disturbia......
Huvva, det var läskigt. Jag har sett den förut men för länge länge sen så jag kommer knappt ihåg nått men..
Idag så ska jag plugga, gå ut med lakriz, plugga, fotbollsmatch, plugga.
pusss

HELLO FOLKET / MOA

Föör det första tänkte jag säga: COOLA BILDER AMANDA OCH ALEXANDRA!!!

Igår var jag på pyyyjaaamaaspaartyyy hos Felicia som fyllde 16 år, 16 ÅR!!!!!! Omg. Vi var massa folk och dansade och lekte lekar. Trevligt. Här kommer tre pics!
GRATTIS FELICIA!!!

Idag blev det en dag på stan med Emma och Linnea. Vi kollde på secondhand och åt lunch på ett så lyxigt ställe som Frasses. Sedan var det dags för träning. Jag var på så dåligt humör att jag ville gråta hela tiden, ehhh?? Tror att det blev för lite sömn inatt.. Men ikväll ska jag vara på bra humör!! Jag och Ellen ska till Agnes Lundmark. Efter ett tag kommer även Maja Westin. Vi ska ha myskväll och vi sover även hos Agnes. Suupeeer!!!
Ha en bra kväll. /MOA.

pics


Foto: jag och Alexandra Aveling
Nu har jag kommit hem från Alexandra. Vi har verkligen haft jätte kul och det var tråkigt att behöva fara hem. Men vad gör man inte för fotbollen?
I alla fall ska jag på träning 14:45. DAGENS TABBE: gick över till Moa, för jag ska åka med dom:
anna - men det är ju en timma kvar...
jag - ehh.. heheh justja
Så nu sitter jag här hemma igen och ska försöka få ner lite mat.. inte för att jag är hungrig men..
puss

fejkblod och en massa konst


foto: jag och Alexandra Aveling


Vintage och annat fint


foto: Jag, Amanda, och Alexandra Aveling

smakprov



Jag och Alexandra har fotat med hennes två kameror, en canon eos 350d och en 450d + lite olika objektiv.
Detta är alltså ett smakprov! mer bilder kommer upp senare!


Nytt

Hejsan tänkte bara berätta att igår morse (jaa, morse. Mitt i stressens huvudpunkt!!) så var jag inne på Hm:s hemsida och beställde två nya klädesplagg. Jag tänkte att ni kanske ville få bilder.
HÄR KOMMER DOM! enjoy
149:-
199:-
Yeeah. Great.
Nu ska jag fika lite sen vänta på att Alex ringer. Ska nämligen vara med henne idag, kanske sova över om det går för henne.. Så hon skulle kolla sen ringa upp.
Bye

Amanda har problem...

HEJ
idag har det varit ännu en pluggar dag. Det kommer seriöst ta död på mig... Vi har både SO arbetet som ju ALDRIG blir klart. Och sen är det ju också den där Boken Om mig och spanska läxan. duuh..
En bra sak med idag var att mamma hade köpt hem semlor! Fråga mig inte varför men vem säger nej när dom väl är hemma i kylen när man kommer hem?
MUMS!!
haha! Medans jag posade för kort så satt Johan bakom kameran eftersom han vägrade vara med på kort..
Nu ska jag nog hoppa i säng. Jag är väldigt väldigt trött. Har varit helt rastlös hela dagen. Har knappt kunna sitta still och sen när jag kommer hem, fikar lite och pluggar så blir jag helt slut. Undra om det är undermedvetet för att jag vet att jag måste plugga..?
Godnatt♥

So, Svenska, Spanska, you name it..

Jaa. Plugg idag. Vi har jätte mycket plugg nu.. Men idag är det bara att bita ihop och kämpa på. Detta är nämligen min "hemmadag" (kommer inte på något annat namn).. mi hemmadag består av:
  1. Gå ut med Lakriz.
  2. Ge Lakriz mat.
  3. Plugga.
  4. Städa mitt rum.
  5. Fika.
  6. Plugga mer.
Kul. Jätte kul.
Så jag sitter här och deppar över min lilla dag. Har redan varit ute och Lakriz och gett honom mat. Jag har också fikat så nu återstår bara det jobbigaste... pluuuugg, stäääädning..



har kanske inte berättat det men i lördags så var jag och tränade igen! Efter typ HUR många år?
Det var sjukt kul i alla fall att få röra på benen igen. Det är ju också det bästaste laget eveer♥
Puss

Moa: sjuksjuksjuksjuk

Sjuk, sjuk, sjuk, sjuk. Jag har varit sjuk hela veckan. Var på skolan igår och trodde att jag var frisk, men det var jag inte. Igårkväll blev det värre och värre och värre, värre än vad det har varit hela veckan. Idag har jag varit näst intill död. Jag har inte orkat lyfta mina armar, de kändes alldeles för tunga. Idag har jag inte orkat gå. Och idag har jag inte gillat mat. Men nu mot kvällen så har jag orkat lyfta mina armar, de är fortfarande tunga men de går att lyfta. Nu orkar jag gå. Och nu gillar jag faktiskt mat.

Jag hoppas verkligen att det är bättre redan imorgon. Jag vill på skolan på måndag. Jag saknar min klass som har ringt mig två gånger idag, naaaaww. Haha, det var så att de planerade våra klasströjor och de ville veta vad jag tyckte. Jag längtar ihjäl mig tills våra klasströjor kommer!!! Då ska jag ha på mig min varje dag och gå omkring och skryta över den, hehe..

 

Nu ska jag snart sova. Jag undrar vad jag kommer att ha för feberdrömmar inatt. Under min vecka som sjukling så har jag drömt massor av feberdrömmar, bland annat att jag var tvungen att laga massor av mat vääldigt fort, annars... Stressigt, stressigt, stressigt!! Haha.

/MOOOAAA


död eller nått..

Bilder från weheartit.

Idag skulle ju bli en perfekt dag.. Bild, musik och pannkakor.. Men nej inte ska Amanda få ha roligt. Hon ska istället få migränanfall och typ ligga död i sägen hela dan..
Har sovit typ 6 timmar. Tagit 3 huvudverkstabletter. Kräkts 2 gånger. Inte ätit något till lunch.
Kul dag..

MOA: JAG SÄGER BARA... WOOHOOOOO!!!!!!!

Blue Village – Alcúdia PinsBlue Village – Alcúdia PinsBlue Village – Alcúdia PinsBlue Village – Alcúdia PinsBlue Village – Alcúdia Pins
Gissa var jag ska i? JAG ÄR SÅ GLAD!

Roligt

Hejsan. Igår var jag ju på DM-match i Umeå, och jaa jag kan väl säga att det kanske inte ha varit mitt smartaste drag.. Eftersom jag var lite krasslig igår, det + en innomhus match med högt tempo, dålig kondis och kvav, varm luft = inte bra.. Idag är jag både hostig och har ont i halsen. Bad.
Har varit trött och inte på det bästa humöret hela dagen, eftersom jag kommer vara hostig första dagen på skolan. Och eftersom det är första gången på cirka en månad jag träffar mina kompisar ( minus dom jag träffade igår ) så kommer jag antagligen att skratta.. och när jag skrattar.. hm. Då kan man säga att jag får världens hostattacker.. Inte bra.
Hm.. skola imorgon.. hm.
Har varit lite sur för det.. Men så kom jag på nu på kvällen att jag kunde pigga upp mig själv med lite skojjsiga videos. Och det blev verkligen en succé! Jag, pappa och Johan skrattade som galningar åt alla roliga videos. Här kommer några av dom.


Den andra videon är bara så sjukt kul när han sätter sig upp i bilen och skriker ( 0:55 ). Då dog jag seriöst!
Det lättar verkligen upp stämningen med roliga videos. Så nu är jag ganska glad igen, livet är ganska ljust.. hehe

MOA: HEJ DÄR!

Igår kom Amanda hem från Thailand och idag träffade jag henne. Det var inte trevligt. Eller jo, det var väldigt trevligt att träffa henne, men.. Hon var läskigt brun. Efter 3 veckor i Thailand såg det ut som att hon hade badat i den brunaste ''brun utan sol''-färg som finns. Det var alltså inte så roligt att stå där, blekare än blekast, brevid bruna Amanda med alldeles solblekt hår.
Ellen åkte dessutom till Kanarie Öarna idag. Gud vad jag känner mig avundsjuk, hehe..

Jag och min familj ska titta på resor nu!


Här var jag brun. Jag vill vara brun. Jag vill ha sommar. Jag vill utomlands.
/Moa.


I'm back!

AMANDA IS BACK IN SKELLEFTEÅ!

Jaa, nu har jag och resten av familjen klarat av den långa resan från kära Koh Lanta. Totalt tog det ungefär ett dygn av resande. Så nu är hela bunten jetleggade...
Vi kom i alla fall till sjungande runt 3 tiden. Sen for vi och lämnade tillbaka hyrbilden som vi åkte från luleå med och sen for vi och hämtade den lilla byrackan. Åhh.. det var så kul att se honom igen! Jag tror aldrig jag har sett honom vifta så mycket på svansen... Lakriz♥
Imorgon ska jag och fotbollslaget spela futsal semi mot Mariehem. Och om vi sedan vinner den matchen blir det senare på dagen final! ..undrar hur jag kommer klara av att spela imorrn..

Nu ska familjen Wallin slappa. Pappa är och handlar, sen ska vi väl äta lite och sedan kommer det stora utmaningen att försöka hålla sig vaken till åtta..
Önska mej lycka till.
Puss
Ps. I Thailand är klockan cirka 23.45 nu.. Hehe ifall ni ville veta varför det blir en utmaning att hålla sig vis vaket tillstånd till 8.. ds.

Mohahahaa skadeglad!!

haha.
Imorgon börjar ni skola. Hahahaa.
Det gör inte jag. Mohahahhahaa

Hahaa...ha..ha..


HEJ gott folk. Idag har det varit ännu en dag med sol, bad och slapp. Idag har vi spenderat det mesta av vår dag på en färja från Koh Kradan tillbaks till kära Koh Lanta.
Så nu sitter vi än en gång och myser på Picasso. Dessutom är det här sista dagen vi har pappa vid vår sida.. Imorgon far han nämligen till Malaysia och jobbar. hur ska vi klara oss?.. hihi

Nu har det börjat närma sig slutet på denna extremt fina, underbara, superbra semester.. BUHUUUUUUUUUU. Jag vill INTE hem. VILLINTE!! Det är bara en i vår familj som har börjat längta lite hem är BAJSjohan. Hur kan man längta hem?
Johan - Tänk på Lakriz, snön, skidorna, kompisarna...?
Amanda - Tänk på sol, bad, värme, shopping, god mat, underbaara thailändare...?

okej, jag kan väl erkänna att jag också längtar lite efter Lakriz och kompisar. Men ändå? Tre till veckor skulle inte skada.. hihi. Och jag längtar definitivt inte efter -25grader..!! ucshucsh...

Nu ska jag äta pankakan som jag beställt. Mums. Vi ses.

  

tre bilder som har tagits på Kradan.


Bilder från Koh Hai, Koh Muk, Koh Kradan och Koh Cheuw

Hejsansvejsan igen.

Jag hade ju sagt att det inte skulle bli mer bloggande men så kom vi hit och så fanns det ändå internet. Så här kommer bilder från dagen 4 islands trip. Alltså som ni ser i rubriken var vi i Koh Hai, Koh Muk, Koh Kradan och Koh Cheuw. ENJOY.

kan varna er att det blir en riktig bildbomb!! DET VAR SÅ FINT PÅ ÖARNA!

           

På den 4:e bilder är vi på Koh Muk i The Emerald cave. Det var jätte häftigt, man simmade in genom en liten grottöppning som var cirka 80 meter lång och kom ut i den lilla gläntan ni ser på bilden. Det var öppet upp så man såg himmelen och solen lyste därnere. Förr i tiden så bodde sjörövare där och gömde sina skatter..

Imorgon så ska vi ha en hel slappar dag och njuta till fullo av den sista dagen på Koh Hai innan vi drar vidare til Koh Kradan. 5:e bilden är från Koh Kradan så ni kanske förstår att jag längtar. Hihi.

I mitt förra inlägg så skrev jag ju att vi hade haft lite dåligt väder. Men sedan vi kom hit så har vi inte haft en enda dålig timme. BARA sol, sol, sol, sol och än en gång sol. Det uppskattas verkligen!!

Men detta nog sista inlägget tills om typ en vecka eller några dagar till vi är tillbaka till Koh Lanta. Så puss och hej till dess. Ha en superbra dag.


Koh Hai

Hej alla glada. Idag har det varit ännu en dag på stranden men skillnaden idag gemfört med igår är att idag har det varit massor med efterlängtad sol. Soool. Såå underbart det har varit idag.
För det har regnat några dagar nu, asså inte mycket, men lite skurar här och där... Det var inte så populärt i familjen, kan jag säga.

Nu har vi i alla fall haft en härlig vecka här på Koh Lanta och nu ska vi dra vidare till Koh Hai. Där ska vi bo i 4 dagar och sedan 3 dagar på Koh Kradan. Vi ska bo på en vit sandstrand med ljusblått, klart hav. Och SUPERBRA snorkling. Koh Kradan är faktiskt känd för sin snorkling. Tummen upp.

Så dethär blir ju kanske som ett hejdå. Eftersom ute på öarna finns ingen internet uppkoppling.. Så jag kommer inte kunna blogga, msna eller svara på kommentarer. Jag kommer vara så gott som okontaktbar. Fast i min lilla bubbla långt borta i det okända.. Omsluten av växtlighet och värmen. Haha. Men om en vecka kommer jag att vara tillbaka på Koh Lanta. Och då ni! Då ska ni få se på bilder!!

Just nu sitter vi och ska äta våran sista middag på kära Picasso. Ikväll känns det väldigt lugnt om man gemför med igår... Nyårsafton i Thailand. DET är grejer det.. Jag tror aldrig att jag har varit med om så mycket fyrverkerier. Om man räknar alla som jag nånsin hört är det här mer... HELT SJUKT VAR DET. Det var också Thaishow och dragqueenshow.

Här kommer lite bilder från vår hysteriskt roliga kväll igår.











GOTT NYTT ÅR!!!♥

pussåkramispåer


RSS 2.0